Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaniktoo

płaczę, bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość pannaniktoo

Czasem myślę sobie jaka jestem ładna, zgrabna, że każdemu mogę się podobać, a dziś zmieniłabym wszystko w sobie gdybym mogła i beczę jaka jestem głupia, że w ogóle mogłam kiedykolwiek pomyśleć, że się komuś podobam. Nienawidzę tych dni! ;O Macie tak też dziewczyny?

Gość dennis_rozrabiaka!
pokarz foto, ocenimy :P

a czemu nagle zmienilas zdanie? Każda kobieta jest piekna na swój sposób. Ja nie uważam że jakaś piękna jestem ale że po prostu przecietna, ale nie mam dni kiedy myślę że zmienilabym w sobie wszystko bo nikomu się nie podobam. No chyba, że nosek i przede wszystkim chciałabym mieć kilka kg więcej :)

Gość pannaniktoo
Nie wiem, dlaczego tak jest, mam w miesiącu przynajmniej 3 dni, przez które myślę sobie jaka jestem brzydka, później mi przechodzi i zachwycam się swoim wyglądem, ze skrajności w skrajność, nie rozumiem tego :(

Gość rydy_BOY
A co nas obchodzi jakas brzydka zaplakana dziewczyna >> ???

Gość uuugly
3 dni w miesiącu?? buhhaha ja mam tak prawie codziennie, moje poczucie wartości równa się zeru i NIGDY w życiu nie zachwycałam się swoim wyglądem.. Więc nie przesadzaj, bo inni mają duuużo gorzej :/ :o :(

Gość minimalna00099
ja też tak mam. nie przejmuj sie czasem nawet z domu nie chce wychodzić kiedy mam ten nastroj choc nie jestem uwazana za brzydka, wrecz przeciwnie czesto slysze wiele komplementow to chyba zespol napiecia przedmiesiaczkowego

Gość pannaniktoo
a facetów siedzących na babskim forum nie pytam o zdanie, szczególnie jeśli mają dawać popis przygłupich komentarzy :O

Gość pannaniktoo
uuugly, dobrze, może nie całkiem najgorzej, ale huśtawki nastrojów i poczucia własnej wartości, to też nie jest żadna frajda, raz moja samoocena jest superwysoka i chodzę wyprostowana z zadartym nosem, pewna siebie, aż przychodzą te dni, że wolałabym siebie nie oglądać w lustrze i to jest naprawdę trudne do zniesienia.

Gość fuckinokay
ja tez placze ale z nieszczesliwej milosci. tez czuje sie czesto brzydka i znam piekna dziewczyne ktora tez ma takie dni. wiec glowa do gory:*

Gość uuugly
huśtawki nastrojów też miewam często raz śmieję się jak kretynka dosłownie ze wszystkiego na cały głos :D a zaraz wszystko mnie drażni, nic mnie nie śmieszy, chodzę jak nieżywa, 0 energii:P i bardzo często wieczorem w domu płaczę, ale nie bez powodu.. ogólnie jestem baaardzo nerwowa i zestresowana :o