Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzooona14

Rodzice zabronili isc na zabawe

Polecane posty

Gość wkurzooona14

RODZICE NIE POZWALAJĄ MI IŚC NA ZABAWE sYLWESTROWĄ,mam już 14 lat,nie mam 5 latek, w grudniu na samym poczatku zgodzili się zebym poszla i sie bawiła az do 4 rano,super,cieszylam sie,ale w pierwszy dzien swiat poszam do kolezanki po południu,i wróciłam do domu przed 1 w nocy,nie wzielam ze soba tel wiec nie mialam jak dac znac ze wroce poźniej,wczoraj mi powiedzieli ze zmieniaja zdanie i siedze w chacie i nie wychodze nigdzie,dodam ze alkoholu nie mam zamiaru pic oprócz lampki szampana,zawsze umiem odmowic i nie mam z tym problemu,ale powiedzieli że ze z wyjscia na sylwestra nici, przeciez jedna głupia sytuacja z wczorajszym dniem nie ma prawa przekreslic mi planow paromiesiecznych,czy mam prawo bez ich zgody sobie wyjsc czy lepiej tak nie robic????

Gość frdddddddddddddddddd
a ta kolezanka tez nie miala tel ? zebys mogla od niej dac znac rodzicom ze pozno wrocisz? dobrze zrobili nalezy ci sie kara powinni ci jeszcze przetrzepac tylek masz 14 lat imysl co chcesz ale jestes dzieckiem i jakies imprezki nocne zostaw az skonczysz trzydziestke.......

No szczerze się nie dziwe wcale.Ja kiedy miałam 14 lat nie wracałam przed 1 w nocy do domu.Pokazałas im ,że jestes nieodpowiedzialna wracajac do domu o tej porze i nie dajac znaku życia.Nie domyslilas sie ,że moga sie zamartwiac??

Gość Liza@22
Zmień rodziców na lepszy model

Gość dziewczyyyyyyyyno
Ja w twoim wieku grzecznie na dupie w domu siedziałam, a ty już jakieś zabawy będziesz odpierdalała. No sorry :O