Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółte złotko.

Tych co twierdza ze żółte złoto jest brzydkie po prostu na nie nie stac i tyle.

Polecane posty

Gość żółte złotko.

Tak jak w temacie. Ja osobiście noszę TYLKO żółte złoto i jest ono piękne.... każdej kobiecie się podoba moja biżuteria. Aczkolwiek spotykam się też ze złośliwymi komentarzami, że żółte złoto jest brzydkie, że lepsze białe ..... i dłuuuugo się temu przyglądałam i moje przypuszczenia potwierdziły się w 100 %! Żółte złoto krytykują tylko te co twierdzą, ze białe jest lepsze a tak naprawdę noszą tylko srebro bo na złoto je nie stać..... Obrączkę też chcą z białego bo przecież skoro na zółte ich nie stać to do czego by im żółta obrączka pasowała ?? A cwaniakują jakie to żółte złoto brzydkia..... poraża.

ja mam zareczynowy zółte z białym, ale teraz zaluje ze go wybrałam.. Tzn jest dla mnie wazne, ale gdybym miala teraz wybierać to bym wziełą tylko żółte:) A obrączki tylko i wyłącznie żółte

Ja też uwielbiam żółte złoto, aczkolwiek nie zgadzam się z Tobą w kwestii tej zazdrości. Uogólniasz i tyle.

Białe złoto ładniejsze. Żółte mi się nie podoba - ale nie noszę ani białego, ani żółtego. Nie stać mnie ani na te, ani na te ;) Noszę rzemyki :D :classic_cool:

Gość żółte złotko.
Kurcze, nie uogólniam.... tylko jak któraś w pracy ma coś złotego to jej się złoto podoba, a jak są koleżanki, które mają na każdym palcu srebrny pierścionek i tylko srebro to tylko złoto krytykują..... sama jedna z nich mi o tym powiedziała, że tak szczerze, to piękne są np moje bransoletki, ale są za drogie i stąd brak jej zachwytu. Przyjżałam się temu i moja teza się potwierdza. Tak wogóle to po co jest białe złoto? Z daleka, baaaa, nawet z bliska cieżko to rozróżnić od srebra.

Gość żółte złotko.
Rzemyki też noszę jak nie noszę akurat złota, a i nie jestem nim jakoś obwieszona czy cos.... nie noszę wszystkiego co mam na raz :) I właśnie tego ruskiego nie lubię, ono jest czerwonawe nie żółte.

nie wszystkim się żółte musi podobać , ja sama go kiedyś nie lubiłam bo wydawało mi się brzydkie ale mi się odmieniło :P .

no właśnie;) Włoskie jest ładne-ruskie ,,czerwone'' nie bardzo;).Białe złoto od srebra da się odróżnić:) może jeśli się nie jest znawcą to nie na obrazku ale na żywo tak:)

Gość Pewna Anna
Mam złoty pierścionek z brylantem i nie noszę go, bo nie znoszę żółtego złota. W ogóle nie lubię złota, wolę srebro. Wynika to z mojej niechęci do żółtego koloru.

Gość żeli papą tule żą
Pierdolisz, mnie stać na żółte złoto, ale nigdy nie założe, bo kojarzy mi sie z tandetą i ruskimi babami z pobliskiego bazaru.

a mi się podoba białe złoto i wcale Ci nie zazdroszczę Twojego żółtego :D ale Ty i tak mi nie uwierzysz ;)

Gość nie wszystko złoto
co się świeci :p

Gość nie wszystko złoto
ale prawdziwe złoto jest złote :p to, co nazywacie "złotem" to stop złota i innych metali :o

Gość dsdaodkaka
żółte kojarzy mi się z obwieszoną cyganką. wolę białe i takie noszę, widać różnicę w biżuterii ze srebra i białego złota, choćby małe ryski, na srebrze będą bardziej widoczne.

Gość callendarioooooooppp
buhahahaha proszę Cię. Ja wolę platynę. Pewnie nie podoba Ci się?? Bo Cie nie stać, proste. Takie uogólnianie możesz sobie w tyłek wsadzić. Mi się nie podoba żółte złoto. Już od dzieciństwa.

Gość dsdaodkaka
chyba główną różnicą miedzy srebrem a złotem (każdego koloru) jest trwałość. ja od dziś noszę tylko różowe ciekawe kto mi będzie zazdrościł:Dhaha

Gość zolte złoto
też jest stopem złota i innych metali. zawartość złota w złocie to jego próba; możesz mieć zółte albo białe z tą samą ilością złota. mi się podoba białe, diamenty w pierścionu i obrączce się z nim lepiej komponują.

Gość nie zgadzam się z tą
zazdrością! Każdy lubi coś innego i jest ok. Ja akurat lubię żółte złoto, choć rzadko noszę, bo generalnie nie noszę biżuterii. A z białego nic nie mam - i w tej chwili nie stać mnie na nic, a od nikogo nie dostanę.

Gość żółte złotko.
To się nie zgadzajcie , ja swoje wiem.

zazdroszczą? każdy nosi to co lubi. Swoją drogą, białe złoto jest droższe, więc może idąc twoim wąskim torem myślenia - zwyczajnie cie nie stać na droższą wersję, więc zazdrościsz :P

Gość żółte złoto
złoto to pierwiatek, mówcie precyzyjnie o stopach złota :p

Gość pies-wiesniaka
stac stac,ty nie masz gustu,jest ohydne,wiesniackie ,bazarowe,kicz i paskuda!!!!

Gość żółte złoto
ależ wy pier­dolicie :o nie macie ciekawszych zajęć?

Gość kamedialio
a na białe złoto cie nie stac? ja wole takie,jest z klasa a nie taka wiocha jak zółte:)

Gość matacz ,,,....
kolor zalezny jest od próby złota i wyzsza próba , tym kolor bardziej ze tak powiem zółty .

Gość matacz ,,,....
i jeszcze - o gustach sie nie dyskutuje !