Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enda morga maja

dzieci mojej znajomej z koleżankami i kolegami zrobiły imprezę

Polecane posty

Gość enda morga maja

w domku na działce ,mają od 13 do 16 lat,upiły sie piwami i nagrali filmiki z imprezy , umieścili w internecie na filmiku przewracają się , zdejmują z sibie ciuchy i są pijani podejrzewam że podkradli z domu alkohol powiedzieć jej czy nie ? kiedyś jej zwróciłam uwagę że dzieci ze znajomymi źle sie zachowują to mnie opieprzyła że sie wtrącam a ona ma porządne dzieciaki a ja sie czepiam więc spodziewam sie że znowu mnie opieprzą jest sens mówić czy darować sobie? na filmiku dziewczyny całują i macają 13 letnich chłopaków

Gość enda morga maja
myślisz ? żeby powiedzieć , znowu mnie wezmę że sie czepiam ich ciągle

Gość gołąbki :)
mów

Gość enda morga maja
pewnie że widziałam,wiedziałam ,ona mówiła że dzieci bawią sie ,dała im domek w internecie opublikowali , przewracają sie narąbani i są pijani,śmieją się,paląpapierosy i napalone 15 letnie dziewczyny obcałowująi ściskają 13 letnich chłopaków ażmnie obrzydziło nie dam wam linku z góry mówię bo to moi znajomi, wszyscy sie znamy

Pokaż filmik .Następnym razem mogą zrobić coś gorszego.

Gość enda morga maja
raczej przyjaciele ale zaznaczam że juz raz mnie opieprzyli że sie wtrącam i niesłusznie posądzam ich dzieci o złe rzeczy

nie wpierdzielaj sie w czyjeś życie! ich dzieci oni maja pośmiewisko.Jeśli by Tobie dogadywała to wtedy możesz jej to wypomnieć ale tak bez powodu to jak dla mnie chore.

Ja bym chciała ,żeby przyjaciółka otworzyła mi oczy .

Gość enda morga maja
niestety ci przyjaciele w ogóle nie posługują sie internetem,nie mają poczty,nie potrafią tylko ich dzieci tym sie bawią nie prześle im linka, nic musiałam ich zaprosić do siebie i pokazać albo pójść do nich i w pokoju ich dzieci pokazać

To porozmawiaj z dziećmi i powiedź ,że wszystko widziałaś .Może następnym razem choć się zastanowią .

Gość ...----...
skoro sie nie posługują internetem to trudna sprawa, bez dowodów nic nie zdziałasz, zaden rodzic nie uwieży, ze jego dziecko robi coś złego.