Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanalll

Romantyczny sylwester we dwoje

Polecane posty

Gość zakochanalll

Pomóżcie mi zorganizować sylwestra. Mieliśmy iść na domówkę do kolegi, ale koledze trafił się wyjazd i jedzie. Więc impreza przepada. Musimy więc radzić sobie sami i jakoś zorganizować ten czas. Jednak pomyślałam, że zamiast wbijać się na imprezę do kogoś może lepiej pomyśleć o romantycznym sylwestrze tylko we dwoje? Chcę go zaskoczyć chcę by było miło milej niż chlańsko i tańce wśród znajomych. Żeby ta noc była niezapomniana, a nie jak typowa każda impreza, a każda domówka jak wygląda i jak się kończy szczególnie wśród młodych to wiadomo . Może to i fajna zabawa, ale mój facet ma już 25 lat i chciałabym zrobić coś tylko dla niego innego miłego i romantycznego;) tylko nie wiem jak.. na pewno u mnie w domu, ale co jeszcze? co ugotowac kupic? jakies swiece? nie wiem ratujcie

Gość zakochanalll
no czy ty rozumiesz SAMI???? SAMI TO ZNACZY SAMI WE DWOJE TYLKO JA I ON

Gość a mi sie wydaje
no wlasnie moze ktos cos pdpowie bo mam ten sam problem...chociaz ja mysle o tym aby wynajac pokoj w hotelu :)

sami to się zanudzicie! jak można ciekawie spędzić czas z dziewczyną , która nawet nie ma pomysłu na sylwestra we dwoje :o wystuka cię we wszystkie dziury i koniec imprezy

Gość zakochanalll
ja mam całe mieszkanko tylko dla nas. Ale nie mam pomysłu na żadną kolacje, nie mam koncepcji. Nagle mi ten pomysłwpadł do głowy i naprawdę chcę go uradować żeby był zaskoczony. Bo jak powiem, że w domu to przyjdzie z szampanem i spęzimy go przed tv a chcę go zaskoczyć, że jednak będzie coś innego, lepszego, bardziej romantyczego:) on nic nie wymysli pracuje od rana do nocy w sylwestra tez zreszta pracuej do późna i to ja bede mialaczas cos przygotowac:)

Gość zakochanalll
Juliuszu pomysł może i wpadnie do głowy zaraz jakiś. Na pewno nie zanudzi się ze mną, a pomysłu i inspiracji można szukać wszędzie:) może i będzie czas w łózku nie wykluczam.. ale na pewno nie tak chamki sposóbjak Ty to opisałeś;/ to byłby nasz pierwszy raz razem:)

ugotuj cos pysznego co on lubi, zrob salatke, kup wino, szampana, pozapalaj duzo swiec, stworz romantyczny nastroj, ubierz sie w super sukienke :)

A mnie się wydaje że mimo wszystko fajniej iść na jakąś imprezkę.Taki wspólny wieczór możecie sobie zrobić np. w Walentynki , albo nawet bez okazji , a szalone imprezy Sylwestrowe , po których zazwyczaj są fajne wspomnienia są raz w roku. Takie jest moje zdanie.

Gość zakochanalll
z moim ukochanym sylwetsra zrobimy za 9 miesiecy wiec go zobaczymy:D