Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

CZY powinnam BRAC psychotropy? moze byc gozej? co sadzicie?

Polecane posty

Witam was mam problemy zbyt duzo do pisania ale bylam manipulowana oszukiwana zdradzana itp do tego problemy z rodzicami itp nabawilam sie okropnej nerwicy na poczatku jakes 2 lata temu lekko sie objawiala ale na dzien dzisiejszy sytuacja jest tego typu ze; bole zoladka,bole jelit,bole,nerek,sikanie co 20 min, okolo 40 razy na dzien i z 15 razy w nocy chodze siku (to na tle nerwowym) boje sie wyjsc z domu boje sie ludzi krytyki itp sama nie wiem czego, wczoraj kolezanka wyciagnela mnie na dyskoteke nie chcialam jechac ale pojechalam bo pojechalysmy tam gdzie nikt mnie nie zna ale to nic nie dalo juz na poczatku przed samym wejsciem dostalam jakiegos ataku tak jak by trzeslo z zimna ale mna az zucalo,ochrona sie na mnie patrzyla mysleli ze jestem pod wplywem narkotykow w srodku myslalam ze minie ale bylo mi strasznie zimno lodowate rece nogi wszytko trzeslam sie cala a ludzie byli rozebrani,spoceni a mi bylo zimno jak wrocilam do domu lezalam juz 1,5 pod 2 kocami i kaldra nadal bylo mi zimno mialam drgawki miesni na calym ciele nie wiem co robic dodam ze cierpie na bezsennosc bez proszkow juz nie zasypiam od dawna, dodam jeszcze ze nie jestem na nic chora chodzilam po roznych lekazach i robilam rozne badania nic nie wykazaly,do psychologa nie pojde bo i tak nie powiedziala bym mu swoich problemow bo nie jestem jeszcze na to gotowa a zastanawiam sie czy nie isc do psychiatry czy same proszki by pomogly? nie mam juz sily do sycia nie mam sily wstac jak ide po schodach czuje sie jak kamien ze taka ciezka czarno przed oczami i w ciagu 2 miesiecy schudlam 8 kg bo nic mi sie nei chce jesc nic mi nie smakuje nie wiem co radzicie :(((

Gość y879y7
Na pewno by pomogly, idz, niepotrzebnie sie tak meczysz. To nie sa zreszta takie psychotropy jak na schizofrenie, tylko antydepresanty typu prozac, jakie by ci zapisal. Warto tez tak dodatkowo bram magnez na uklad nerwowy, zwlaszcza jesli pijesz duzo kawy. Psycholog ci na te problemy by duzo nie pomogl.

wszedzie widze ta dziewczyne, chociaz ona jest z innego miasta boje sie juz nawet wchodzic na neta pokasowalam wszytkie konta nk,fotka,facebook zebym przypadkiem jej nie widziala zeby mnie nie podgladala zeby mi sie nie wyswietlil jej profil.. nie mam juz sily moj byly chlopak z ta swoja nowa mnie wykonczyli psychicznie:(