Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nympho

MYSLICIE,ZE ZWIAZEK 23LATKI I 20 LATKA MA SZANSE PRZETRWAC?

Polecane posty

Gość nympho

Od niedawna jestem z 3 lata mlodszym facetem,jak na razie wsztsko układa sie dobrze.Fizycznie nie widac roznicy wieku,bo ja wygladam na kilka lat mlodsza,zreszta 3 lata to nie az taka roznica zeby bylo ja widac fizycznie,ale mentalnie...niby sie dogadujemy,ale sa sytuacje ,w ktorych widac,ze on jest jeszcze niedojrzały emocjonalnie.nie wiem czy to ma sens i kiedy ta roznica sie zatrze?

Gość sie zatrze jak ty
bedzie miala 47 a on 50

nigdy się nie zatrze tej różnicy , ponieważ kobieta nie jest w stanie dorównać intelektualnie mężczyźnie :classic_cool: możesz udawać bystrą , ale nigdy ną nie będziesz

Gość nympho
czyli nigdy? a tak powaznie??

Gość swedc
juliusz Cezar-chooj,tępak,matoł

przez 5 lat bylam w zwiazku z facetem mlodszym od emnie o 4 lata i 3 miesiace :) bylo super,d orbze sie dogadywalismy. Czasem mlodsi faceci sa bardziej dojrzali emocjonalnie od starszych...roznie z tym bywa . W sumie to zauwazylam ze duzo moich kolezanek ma facetow mlodszych o 2-3 lata

Gość ma szanse przetrwać
im starsi będziecie tym bardziej będą te szanse wzrastać. Teraz to może on być dla Ciebie trochę dziecinny, ale jeśli Ci to nie przeszkadza to za te 5 lat nie będziecie nawet o tym myśleć. 3 lata to nie jest duża różnica. Może będziesz łapać doła w każde okrągłe urodziny, ale bez przesady.

Gość swedc
no wiem:) Twoja Mama tez nie dorównuje Twojemu Ojcu intelektualnie?

Gość nympho
Chciałabym,aby sie nam udało...bardzo go kocham,on mnie tez-przynajmniej daje mi to odczuc.To prawda,czasem jest dziecinny,ale z drugiej strony w wielu sytuacjach jest wykazuje sie duza dojrzałoscia...Takze ogolnie te dziecinne zachowania jakos specjalnie mi nie przeszkadzaja,Tylko obawiam sie czy za jakis czas tez nam bedzie tak dobrze?

niestety też nie , jest kobietą :classic_cool: ogólnie trudno o inteligencję wśród kobiet, teraz nawet studiują ale i tak są głupie. wystarczy posłuchać ich wypowiedzi :classic_cool: bardzo mały procent może się równać z inteligencją męską :classic_cool:

wydaje mi sie ze robisz problem z niczego. Roznica wieku am sprawic ze za jakis czas nie bedzie wam dobrze? Skoro sie kochacie to wsyztsko super...kobiety maja starszych facetow albo w tym samym wieku a zwiazki i tak sie rozpadaja wiec tralosc zwiazku nie zalezy od wieku partnerow ale od ogolnego dobrania sie, od cech charakteru itp

Gość sie zatrze jak ty
Izabelka etc. --- moze ty i twoje kolezanki jestescie niedpjrzale ,a nie wasi faceci dojrzali ponad swoj wiek...

Gość nympho
Dziekuje za normlane odpowiedzi. Do Julisza i jemu podobnych-czy wy musicie zepsuc kazdy temat?

Gość swedc
Juliusz Cezar skoro swoją Mame uważasz za.........nie wiem jaką a Ona urodziła-właśnie takie coś co bała sie nawet kijem dotknąć po porodzie:)

ropucha wytęż swój mały mózg to może wykrzeszesz coś błyskotliwego a tak tylko potwierdzać miernotę umysłową samic 🖐️ matka jest kobietą typową przeciętną...poza tym swedc nie jesteś w stanie mnie urazić :D ale próbowac możesz

sie zatrze jak ty- pewnie chcialas mi dogadac, ale uwazam ze po czesci masz racje...poza tym dojrzalosc emocjonalna nie zalezy od wieku...wielu 30-latkow zachowuje sie gorzej niz 20latkowie

Gość DESPERADKA
moja koleżanka kiedyś miała narzeczonego o 7 miesięcymłodszego, niby nie wielka różnica, a jednak coś w rozumku nie dojrzały, bo bzykał się z pierwszą lepszą dupek na każdym kroku ją zdradzał mam nadziej, że twój taki nie jest ale na każdego faceta trzeba uważa ćnie tylko na młodszego od siebie

Gość nympho
DESPERADKA pod tym wzgledem akurat moj taki nie jest,znałam go dluzszy czas zanim zaczelismy byc razem i wiem jaki ma poglad na zdrady i bzykanie pierwszej lepszej.

nie widziałam dawno Naczelnego Chama Kafe, a Wy chyba się znacie, co się dzieje z nim, wiesz? :) czy nie wiesz? :classic_cool: