Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

Cieszycie się że nowy rok za pasem i sylwestra?

Polecane posty

bo ja nie kolejny rok nam przybędzie a jak mówią starość nie radość:)

la mnie to będzie pewnie dzień jak co dzień z tym że później pójdę spać a ktoś będzie strzelał fajerwerkami za oknem.

Gość gngnnnnnnnnnnnnnnj
ja mam zaproszenie do koleżanki,ale nie chce mi się zbytnio

tak, ja pewnie obejrzę koncerty w telewizji a póżniej będę spać

zastanowię się nad waszymi mpropozycjami:) leviatan co Ty t6aki odważny się zrobiłeś?:)

odważny? kto nie ryzykuje ten niewiele może zdobyć :) a zdobyć kobietę to cenna rzecz :)

Gość bardzo prosze o opinie
mam mieszane uczucia ;). z 1 strony szkoda, ze rok sie konczy bo byl dla mnie bardzo dobry, z drugiej w nowym roku szykuja sie mile wydarzenia wiec sama nie wiem ;)

Spirit Crusher -> jak już co to najwyżej BI party z tym że jedynym facetem na nim będę ja :P ona13 -> dziękuje za kwiatka :> jakby co to wiesz w jakiej okolicy szukać mojego miejsca zamieszkania ;)

Spirit Crusher jesteś tutaj nowy? nie widziałąm cię tutaj może dlatego że ostatnio rzadko tutaj jestem:) Leviatan masz rację trzeba brać los w soje ręce i nadawać mu sens a nie czekać aż w końcu cos sie wydarzy:)

Gość obojetnie do tego podchodze
oprocz tego ze znowu w sylwestra bede siedziala przed tv zamiast dobrze sie bawic na imprezie przez mojego faceta ktory obiecywał sylwestra w gorach i za kazdym razem gdy go o to pytalam to odpowiadal ze jeszcze czas i gowno z tego bo juz wszedzie nie bylo miejsc a jak ja chcialam zalatwic to twierdzil ze sam to zrobi i tak juz 4 rok odkąd jestesmy razem siedzimy w domu :o Jak tylko kolezanka bedzie robila domowke to pojde do niej sama, bez niego i mam go w dupie :o a jak nie to najebie sie przed tv a do niego nawet slowem sie nie odezwe

Gość malinaka226
Ja się cieszę w tym roku działy sie same złe rzeczy: zmarł mój najukochańszy dziadek, babcia, od tej pory cały czas daje w kość i co chwila ma mi za złe ze nie mam męża (nawet to ze na sylwestra idę sama było powodem focha z jej strony), zerwałam po 4 latach z chłopakiem, druga babcia dostała demencji starczej a w tym tyg jeszcze jej się zaostrzyło (nawet mnie już nie poznaje), a kilka godzin temu odebrałam wyniki i okazało się ze mam guza przysadki(niby nie powinno być złośliwe, niby lekarz mówił mi nawet wcześniej ze to nie problem a jednak mnie to martwi i to bardzo) DLATEGO NAIWNIE LICZĘ ZE MOŻE Z TYM ROKIEM SKOŃCZY SIĘ TEŻ TA FATALNA PASSA!!!! dlatego niesamowicie CIESZĘ SIĘ ŻE JESZCZE 3 DNI I SYLWESTER... i boje się co przez te 3 dni może jeszcze się stać ;/

O już zainteresowana coraz lepiej :P Spotkanie odwołane z powodu chorej mamy wybacz Leviatan notabene rzadko sie wypowiadam gdyż 3/4 tematów to jakaś błazenada i kompromitacja

no cóż takie jest chamstwo internetu :P Spirit Crusher -> możesz się zgłosić za parę lat jak nadal będę sam i bardzo zdesperowany :P