Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Jeśli chodzi o sylwestra...mam dwie opcje żeby go spędzić, możecie pomóc co wybr

Polecane posty

Gość wiewiórcze oczka

ać? Generalnie nie lubię tej imprezy. a co mam do wyboru? albo zostane w domu ze starszymi, za któymi nie przepadam, ale i tak bede siedziec przy kompie. albo pojade do kolezanki na domowke gdzie beda 2 pary, ja i inna kolezanka czyli 6 osob. Nie widzi mi sie spedzanie Sylwestra z 2 parami bo sie chyba upije z samotnosci.

Gość wiewiórcze oczka
nie poradzicie?

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
acha a co bys wolala? ja tez mam opcje zeby isc na domowke, ale ich nienawidze poniewaz zwykle tam sa same pary , kiedys bylam i sie tak nawalilam :-P. chcialabym wybrac sie na dyske ale z kolei krucho z kasa. szkoda ze nie mieszkam np. w krakowie to na rynek bym sie wybrala, a tak na slasku co tu robic,,,

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
ja na Twoim miejscu juz wybralabym ta domowke, najwyzej nawalisz sie i polozysz w kacie :-P o wiele lepsze niz siedzenie z rodzicami

Gość swedc
co za ściera że "nie przepada za rodzicami" qurwa jedna

Gość tiaaaaja
mi się właśnie sylwester rozleciał. Ludzie się rozeszli i została opcja ja, mój facet i moja kumpela u niej, albo zostajemy we dwoje w domu. To chyba lepiej zostać we dwoje;)

Gość wiewiórcze oczka
bez przesady, nawale sie nie mam 18 lat. tez jestem ze slaska. tylko ze mnie to zawsze irytowało, cala ta niby wielka oprawa...nienawidze tego.

Gość wiewiórcze oczka
bo mi sie po prostu nie chce jechac, to jest kawałek drogi, pogoda- zimno jak nie wiem co, oprocz kolezanki nie znam tych par, tych ludzi. irytowałoby mnie to strasznie.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
no to ja nie wiem jak wolisz z rodzicami,,, Twoj wybor, ja wybralabym domowke. tez nienawidze tej calej szopki wokol sylwestra. :-O

Gość wiewiórcze oczka
ale ja nie spedze go z rodzicami tylko przed kompem, to ze starsi sa w domu...coz. najchetniej psozłabym spac ale starsi beda ogladac TV w moim pokoju.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
no widzisz jakbym mieszkala sama to przyszlabys do mnie spac :-D a tak niestety ja tez z rodzicami