Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herery

czy jak ide do pracy i w kwestionariuszu musze podac adresy gdzie wczesniej prac

Polecane posty

Gość herery

owałam te adresy beda sprawdzane?? tzn beda dzwonic i pytac czy taka i taka osoba pracowała u nich??

Gość sklgljl
po pierwsze: skoro pracowalas to w czym problem? po drugie: w polsce to ciagle jeszcze malo utrwalony zwyczaj. zalezy od tego o jaka posade sie starasz. pamietam, ze do mojego bylego pracodawcy zadzwoniono bo ktos tam staral sie o prace w konsulacie. tel. dotyczyl bardziej ogolnej opinii o czlowieku anizeli tylko potwierdzenia czy ten osobnik tam pracowal czy nie. po trzecie: skoro pracowalas to powinnas miec swiadectwo pracy wiec bez sensu jest dzwonic i pytac tylko o to, czy faktycznie tam pracowalas. to wynika ze swiadectwa samo przez sie.

Gość herery
bo pracowałam jako kelnerka ale zapisane w papierach mam że jako spżątaczka

Gość herery
ale nie chca ode mnie zadnych swiadectw. Prace juz dostałam. Tylko teraz jest kwestia wypełniania dokumentów itepe. W kwestionariuszu musze wypełnić pola gdzie musze podac gdzie pracowałam. Moje wykształcenie nie ma nic wspólnego z praca jaka podejmuje wiec czy to moze byc czysta formalnosc???

Gość sklgljl
nie bardzo rozumiem dlaczego skoro pracowalas jako kelnerka masz wpisana sprzataczke ale nie wnikam. skoro nie chcieli papierow (jestes pewna, moze dopiero o to zapytaja) to nie sadze, zeby tym bardziej fatygowali sie z wykonywaniem telefonow. mysle, ze mozesz spac spokojnie :) a na drugi raz dopilnuj, zeby ci wpisali faktycznie wykonywana prace ;)

Gość chinota
herey nie masz obowiązku podawać tego, więc powiedz im że po co masz to wypełniać? albo wypełnij tylko to co chcesz, a resztę powiedz że nie chcesz ujawniać , bo nie było związane z twoim zawodem

Gość bmbmv
uuuuuuuuuuuup

Gość herery
wpisali sprzątaczke bo sprzatczka ma niższą stawkę, a ja dostawałam więcej pieniędzy do ręki

Gość bmbmv
spadAJ PODSZYWIE.... ale ja juz tam jestem zatrudniona...pozostały tylko formalności...badania itp