Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powerwafel

Nie stać mnie i dlatego pisze tutaj

Polecane posty

Gość Powerwafel

Witam, mam prośbe czy może mi ktoś wysłac login i hasło na megavideo, bardzo chciałbym obejrzeć co jakiś czas film, ale te cholerne limity tak mnie juz denerwują że z tego wszystkiego upadlam sie na tym forum prosząc o konto. Obiecuje że nikomu innemu nie podam danych, prosze wyslij ktoś na tego maila www.powerwafel55@wp.pl

tak to kazdy by chcial. dlaczego ty masz miec a inni nie? :o o ile ktos w ogole zaklada tam konta, bo limity mozna inaczej omijac.. sama sobie nie mozesz wykupic?

Gość szmatszoł
mi właśnie też się skonczył limit :O musze czekac pół godziny , a moja matka ostatnio wyrzuciła mi cały kod :O na ekino , bo przepisalam sobie na gazete :O porażka :P

Gość Powerwafel
Umiecie czytać!? "chciałbym obejrzeć co jakiś czas film" to chyba coś znaczy. Jak juz pisałem to chce co jakis czas obejrzeć film nie opłaca mi sie wykupywac abonamentu i do tego nie mam kasy! Nie chce siagac wole obejrzec online wyslij ktosssss

to tylko wczoraj był tak piękny dzień, że jakaś dobra duszyczka mi zapłaciła za 1-dniowy kod :) złoty człowiek ... ale kod się już skończył. nic nie trwa wiecznie... ehh :)

Gość wkurwia mnie to
wszechobecne szmaciarskie żebractwo

a to niech Cię wkurwia :] ważne że są jeszcze dobrzy ludzie, chętni do pomocy i sprawiania komuś radości:P