Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda 0

Czy te wariatki w koncu wyjda z kafe???

Polecane posty

Gość prof Phobos
Amando mam z tobą do pomówienia.

Gość prof Phobos
Czy prawdą jest,że użyłaś sformułowania ''gruba świnia''w stosunku do osób ważących nieco powyżej dajmy na to 60 kg?

Gość prof Phobos
Z Tą, która niewątpliwie użyła takiego sformułowania.

Gość prof Phobos
Amando...czy zdajesz sobię sprawę,że myślą tak tylko i wypowiadają się tak(w stosunku do osób źle osądzanych-60 kg i powyżej to wcale nie dużo zresztą zależne to jest od wzrostu,stanu zdrowia,przemiany materii na jaką i ty Amamndo nie masz wpływu)osoby mające specyficzną sytuację życiową?Czy chcesz wiedzieć jaką Amando?

Gość aaaaaarrrrrhhhhhhaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa😭😭😭😭aaaaa:O:O:O:Oaaaaaa

Gość prof Phobos
Milczenie Twoje uważam za zgodę by kontynuować...choć możliwe,że boisz się bolesnej prawdy o sobie samej.Widzisz Amando,tego typu osądy i słownictwo jak wynika z mych badań-stosuja w dyskusjach osoby kołysane w czasie dzieciństwa w betoniarce...często zdarza się,że w takich sytuacjach ojciec dodawał im wiadomym organellum zaprawy do ust.Pozbądź się więc tego typu sformułowań w dyskusjach na takie tematy a będziesz lubiana i szanowana.Ko niec wykładu.Chmmmmm czy jest lista obecności??

Gość .....................THE....
................End..................................................

Gość afafafafafafhafajhjhjhjhj
To ile Ona ma w końcu tych podszywów?

Gość Anulka..........
odemnie tez sie ktos podszyl jak temu zaradzic ? Czemu mowisz na nia pipka ?

Gość prof Phobos
A ty sięskup pipko-i sama ogarnij to co napisałem ok? A napisałem to do osoby jaka to pisala a nie do ciebie....pisałem do tej Amandy jaka to pisała a ni do Ciebie-ogarniasz??????

Gość Anulka..........
Ja jestem prawdziwa !

Gość Anakonda A
HAAAAAAHAHAHAHA doopa bo to ja jestem prawdziwa Anankonda A hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prof Phobos
jeszcze innaczej-piosałem to do podszywa....o teraz rozumiesz?

Gość Anulka..........
do jakiego podszywa jo nie podszyw jakim prawem pipka mnie nazywac robisz nahsdp

Gość onkel josip
Anulka pytasz jak temu zaradzić? Zaczernij swego nicka i będziesz miała spokój tylko twoj rozmowca musi wiedziec ktory nick ty - prawdziwa anulka sobie zaczerniłaś-proste!

Gość onkel josip
prof Phobos nie pisał ''pipka'' do Ciebie tylko do Amandy lub jej podszywa-uspokój się!Weż taką papierową torebkę i użyj jej w celu odpowietrzenia szybciusio😭!!!!!!!!!

wiem ze nie pisales tego do mnie, ale ogarnij pipko, ze ona robi to specjalnie? jak podszywacze pisza "jem kupe" to tez uwazasz, ze ktos z tej dwójki naprawde wcina kał? :o orarnij pipko?

Gość aaaaaaaaaarrrrhhhhaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa😭😭😭aaaa:O:O:Oaaaaa

Gość Anulka..........
Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka To nie ja !!!! Nie nazywajcie mnie tak wole waginia

Gość prof Phobos
Mnie g. obchodzą inni podszywacze....mnie obchodzą Ci konkretni-ogarniasz to ?P(cenzura(o?