Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotuzrobic???

Mój facet powiedział, że chyba nie wróci na Sylwestra.

Polecane posty

Gość cotuzrobic???

Moj facet ląduje w Gda 31 grudnia o 14. Musi jechać około 8 h, bowiem pogoda jest kiepska. Mógłby zatrzymać się w połowie drogi i odpocząć. Wrócić w sobotę. Ale... w piątek jest Sylwester. Byłybyście mocno złe na moim miejscu? Mieliśmy iść na domówkę. Ciągnelibyście swojego mężczyznę? Bo w sumie mogę ponarzekać, że chce aby przyjechał, ale nie wiem z jakim skutkiem. 1. albo nie przyjedzie i uzna, że jestem egoistką, bo On ledwo żyje a ja WYMAGAM. 2. albo przyjedzie i będzie na tyle zmęczony, że nie będzie się dobrze bawił. . albo przyjedzie i będzie bawił się świetnie. W co wątpię po locie samoloten i 8 h za kółkiem. Co radzicie? narazie w rozmowie nie dałąm po sobie poznać, że jest mi przykro, ale na pewno to wyczuł.

Gość piekna laseczka
laduje o 14 i ma 8 h drogi, to jakim cudem ma zdazyc na sylwka?

Gość piekna laseczka
laduje o 14 i ma 8 h drogi? jakim cudem ma zdazyc?

Gość leniwe moja miłość
Każ mu jechać, niech zapieprza, bez odpoczynku, a co! :D

Gość cotuzrobic???
Około 22 by był. Właśnie bardziej jestem za tym aby odpoczął. Bo nie mamy żadnego super wyjścia czy coś. Co Wy byście zrobiły na moim miejscu?

Gość atari zwei
8 h Gda tej zimy to może być równie dobrze 12. ty pojedź i wybierzcie się w Gda na tego sylwka

Gość piekna laseczka
o 22 bedzie glodny brudny i bedzie marzyl tylko o snie, zluzuj

Gość drtfuijuhyg
ale z ciebie egoistka, widzisz coś więcej niż siebie? widzę dwa rozwiązania: 1. rezygnujesz z imprezy i zajmujesz sie nim (kąpiel, coś ciepłego do zjedzenia, wino lub szampan z okazji Sylwestra i łóżko) 2. powiedz, żeby odpoczął w Gda i dojechał do Cuebie następnego dnia, a wtedy z czystym sumieniem możesz iść na imprezę. ciąganie jego po tak długiej i męczącej drodze świadczy tylko o Tobie i o tym, że masz gdzieś jego zmęczenie i samopoczucie, bo dbasz tylko o to, żeby się dobrze bawić i żeby to Tobie nie było przykro. jestem głęboko oburzona Twoją postawą.

Gość cotuzrobic???
A gdzie Ty to wyczytalaś , że chcę Go ciągnąć? Fakt, jest mi przykro, ale nic takiego nie mówiłam..

Gość sasasasasasasasaa
a on co nie łaska był wrocic wczesniej??? ja bym byłam wsciekla jakby mi ktos zjebał sylwestra, bo naleze do osób które w takie dni nie przepuszczaja imprez..

Gość cotuzrobic???
Bilet tak mu kupili. Niespodziewanie dosc. Nie bylo mozliwosci przyjechac wczesniej. Teraz jest jeszcze z Rodzina za granica.

Gość cotuzrobic???
Napisalam Mu, ze najwyzej zrobimy sobie swojego sylwestra, tj jakis mily wieczor we dwoje w sobote, jak wroci, bo jechac aby jechac to tez nie jest bezpiecznie i zeby sie nie przejmowal.

Gość no ale masz problem
pewnie śnieg odgarnia sprzed domu

Gość cotuzrobic???
A gdzie my teraz w Gda cos znajdziemy, jeden dzien przed. :) Poza tym oN by odpoczywal w Bialymstoku, a nie w Gda.

Gość lepiej niech nie wraca w tego
sylwka Ty idź na tą domówkę ale nie szalej za bardzo, żebyś na drugi dzień miała siłę zająć się facetem;)

Gość cotuzrobic???
Nie, ja akurat nie piję. Lampka szampana i tyle. A czy są tu kobiety, które miałyby za to focha i poszłąby obraza majestatu? Nie wiem czemu, ale zrobiło mi się z jednej strony przykro, bo chciałam aby poznał moich znajomych i czekałąm na ten wieczór, a nie widzimy się 1.5 tygodnia, a z drugiej strony rozumiem i w sumie wolałabym aby odpoczął.

Gość gość
To wpadnij do GDA i masz spokój :P

Hehehe, uśmialam się: "nie widzimy się 1,5 tygodnia" ;) Ja swojego nie widywałam po 4 miesiące :O I też nam imprezy odpadały. Zapytaj bezpośrednio faceta, jak on to widzi.

Gość cotuzrobic???
Wiem, wiem, że to krótko. :) On to widzi tak, że jedzie w dwóch turach. I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie dla Niego. :)

A jak to jest, że jedzie z GDA i odpoczywa w Białymstoku, jak pisałaś że ma po przylocie tylko 8 h jazdy. Z GDA do Bialego jest 8 h, więc skąd jesteście???

Gość cotuzrobic???
Jesteśmy z Ełku. Nie wiem ile to km. Pewnie jakies 350 - 370. Ale taka pogoda, ze niewielkie predkosci mozna rozwinac na trasie.

Ja to bym była za tym, patrząc co dzieje się u Mnie (mieszkam 50 km od Białegostoku) że on w te 8 h to nawet nie licz że do Bialego dotrze, bo jest tyle śniegu u nas na Podlasiu, że to jakiś koszmar. On lepiej niech gdzieś po drodze się zatrzyma, nie wiem Olsztyn czy coś i dopiero jedzie. Ja bym swoją drogą za to na pewno nie puściła focha, tylko bym zrobiła inaczej..... Bym sobie pociągiem albo autobusem zajechala do GDA na jego przylot i sobie byśmy mieli Sylwka w samochodzie po drodze gdzie by tam wypadlo hehehe ale byłabym z nim, a znajomi ....Można w Nowy Rok np się spotkać i też ich pozna :)

Gość cotuzrobic???
Jakby nie odpoczywal u brata, to byloby 8 h. Z Gda do Elku. W tym sensie.

To Ełk jest dobry kawałek bliżej niż Białystok, to on nawet nie musi aż do Bialego pędzić hehe bo zrobi kółko....Chyba, że lubi jeżdzić i to w taką pogodę....

oj wiesz co ale z białego do ełku to już praktycznie mały skok to skoro tak to może spotkajcie się w białymstoku dla ciebie dojechać to pestka wiem, że część klubów jeszcze ma miejsca- niekoniecznie na takiego sylwestra z pompą ale z wejściówką 40-50 zł no i jest sylwester na rynku kościuszki

Gość cotuzrobic???
Muszą jechać przez Białystok. Jest kierowcą i musi odwieźć rodzinę. Tam mógłby przenocować. Druga opcja, bardziej prawdopodobna - zatrzymują się u siostry w Olsztynie. I jadą dalej w sobotę rano.