Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Światowy_Całusek

Dziś Światowy Dzień Całowania - weźmiesz udział?

Polecane posty

Gość Światowy_Całusek

Za Facebook-iem Nareszcie można całować się całą dobę. Dziś Światowy Dzień Całowania albo Międzynarodowy Dzień Pocałunków, jak kto woli. Trzaskający mróz nie powinien nam w tej przyjemnej czynności przeszkodzić. Przed całowaniem warto nawilżyć usta balsamem. Dla bezpieczeństwa całującego i całowanego. Wyróżniamy kilka rodzajów pocałunków. Po pierwsze - pocałunki miłosne. To całowanie się w usta długie i namiętne. Po drugie - pocałunki erotyczne. To te filmowe, które budują napięcie a ich kulminacją jest zazwyczaj seks. Chyba, że rodzice w domu. Są jeszcze pocałunki przyjacielskie - cmoki i całusy na przywitanie i pożegnanie. Żeby było miło. Co ważne - jeden pocałunek pozwala spalić od 50 do aż 90 kalorii! Ważne, żeby przed całowaniem odświeżyć oddech. Nikt nie lubi się całować ani z popielniczką, ani z cebulą, ani nawet z czosnkiem. Wydarzeń związanych z dzisiejszym świętem jest na Facebooku cała masa. Nie będziemy ich wszystkich wymieniać. Przecież do całowania nie trzeba nikogo specjalnie zachęcać, prawda? Jeśli nie macie kogo całować, całujcie w rękę. Babcię, mamę, ciocię, sąsiadkę. Lepszy rydz, niż nic. No to buzi!

Gość Światowy_Całusek
Do buzi tez można

Gość gikus
przeciez byl przedwczoraj!

Gość offerme mozna pocalowac?
Chyba nie, cały prześmiardł gównem. A jak można lubić gównojada ? Tfuuuuu !!!!!!

Gość mam wielką ochotę
pocałować moją dziewczynę w jej cipulkę. Uwielbiam jak ona się rozpuszcza przy takim całowaniu.

Gość mam wielką ochotę
czizas twoją cipkę też mogę pocałować lubię cipki

Gość mam wielką ochotę
Mam uczuleb\nie na czekoladę. A na cipulki nie :P :P :P Jak ją całuję to robi się wpierw taka różowiutka, potem troszkę ciemnieje, a potem słyszę ten jej jęk. No i to mnie rozwala na łopatki. Już nic nie jestem w stanie zrobić tylko ją całować.

Gość ten dzień całuska
to wczoraj był

Gość mam wielką ochotę
Ale ja cipulkę swojej panioenki całuję codziennie. Zabronisz mi ?