Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

DAJCIE MI LUDZIE SW. SPOKOJ!!!:((((((((

Polecane posty

odkąd rozstalam sie z chlopakiem po 5 latach bycia razem bo mnie zdradzal, nagle kazdy się mna zaczol interesowac pisze do mnie okolo 5 chlopakow kazdy chce sie spotkać a to do kina a to ciagle smsy co robisz czemu nie odp ciagle nie moge wejsc na gg an dostep bo juz kazdy zagaduje, na facebooka bo juz na czacie kazdy napisze jak tam? czy ja sie kurwa musze ukrywac wszedzie??!!!! juz mnie to denerwuje wszystkei kolezanki mysla ze jestem taka zalamana ciagle mnie gdzies wyciagaja na pizze n miasto na basen na dyskoteke mowie ze nie chce isc to na sile mi tu jedna pod dom przyjechala i mowi ze nie odjedzie az nie wyjde ze nie bede zamulala w domu Boze czy ja tak duzo wymagam ze chce obei w samotnosci polezec poogladac tv pod koldra mam depresje po tym rozstaniu nic mi sie nie chce nie wychodze z domu a ludzie mnie tak drecza ze nie mam juz sil:(((((((((

Nie włączaj gg, nie loguj się na FB. Jak trzeba to wyłącz komórke. Wyłażenie z domu jest dobre potem, na początku swoje i tak trzeba odchorować.