Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weź nie pier..ol

co kobiety sądzicie o kobietach, są głupsze niż mężczyźni?

Polecane posty

Gość weź nie pier..ol

kobiety, czy uważacie, że kobiet są z zasady głupsze/gorsze od mężczyzn...jeśli tak, to napiszcie, co przez to rozumiecie. Interesuje mnie pewne zjawisko, więc dlatego pytam :) chodzi mi tylko o wypowiedzi kobiet o kobietach

różnie, są i nie są głupie. Mało jest solidarności kobiecej, najczęściej kobieta kobiecie dupe obrobi w towarzystwie faceta, żeby lepiej wypaść u płci przeciwnej, dowartościować się, flitru nigdy sobie nie odmówi, nawet kosztem koleżanki

Gość weź nie pier..ol
dawajcie wiecej opinii :)

Gość weź nie pier..ol
up up

Gość weź nie pier..ol
szkoda, że już nic nie napiszecie powiem wam tak, przeglądam sobie czasem kafeterie i widzę mnóstwo kobiet, które jadą po innych kobietach, bezrefleksyjnie powielają stereotypy, do znudzenia wręcz...zastanawia mnie to wyglada to np. tak, delikwentka pisze, że z 99% kobiet nie da się o niczym sensownym pogadać (pogratulować koleżanek ;) ) za to mężczyźni to wyżyny intelektu, ale oczywiscie ona w swym mniemaniu jest pewnie w tym jednym magicznym procencie tych inteligentnych :D tak samo tu, kobiety bywają obrażalskie, bez poczucia humoru itp, a ja się pytam, czy nie ma też takich mężczyzn? no żesz... druga pisze, że kobiety nigdy nie odmówią sobie flirtu z facetem koleżanki, to ja się pytam, ile Mintaja miałaś już takich prób, bo skoro ZAWSZE flirtują, to ty pewnie też :o czy ktoś rozumie, o co mi chodzi...?