Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika___

Najlepsi faceci to obcokrajowcy

Polecane posty

Gość Kika___

Niestety polacy ciągle piją, priorytetem są dla nich spotkania z "kolegami" na "piwko" itd. Kłamią, zdradzają, są flejtuchami, nie mają hmm..."prawdziwej męskiej silnej ręki", nie potrafią podejmować decyzji tylko ciągle "jest mi to obojętne" albo typowe "nie wiem". Odkąd jestem z arabem jest inaczej. Czuję sie prawdziwą kobietą obok silnego faceta... czy są dziewczyny, których facet jest obcokrajowcem? Jak Wam się żyje?

Gość Grande
Dziwne...5 moich koleżanek w związkach skarżą się dokładnie na to samo co Ty autorko..... jest aż tak źle?!

Swięta PRAWDA!!!Toteż ja już z "naszymi"nic nie chce mieć wspólnego!Fajtłapy życiowe,kaleki umysłowe,niezdary spod spódnicy mamunci:DFrustraci!

Gość Grande
ebene a Ty z kim jesteś? Mam jednego kolegę Mikołaja i jest strasznym frajerem...w sumie dziwne...bo kiedys byl inny ale w zwiazku pokazal prawdziwe oblicze

Gość iuhiuh
Polecam Brytyjczykow, po prostu sam cud miod. NIe chleja piwska (haha), nie sadze godzinami z kumplami w pubach (jasne...), sa wartosciowi i tacy inteligentni (dowcip roku), takze poleczki do uk wypad🖐️:)

Gość iuhiuh
jelop jelopa przyciaga, wiec pretenske miej do siebie:D

iuhuh czy jak ci tam,może naucz się pisać poprawnie a potem cedz te swoje dyrdymały:DWidać cię wzięło,czyzbyś podobienstwo do siebie ujrzał:D:P

Gość tata, dziadek i brat Kiky___
potwierdzame :classic_cool: