Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulbas

Dlaczego tak krytykujecie prawictwo?

Polecane posty

W koncu utrata prawictwa nie jest najwazniejsza, posiadanie dziewczyny rowniez... sa w zyciu lepsze rzeczy, jak spedzanie czasu na komputerze, ogladanie TV, czytanie ksiazek, sluchanie muzyki czy np. zjedzenie obiadu... seks nie jest najwazniejsza, a rodzina w zyciu... przynajmniej w moim zyciu jest mi na buca potrzebna.

Gość loszkka
ty zasrany prawiczku impotencie!!

Facet jak zresztą każdy samiec królestwa zwierząt jest przystosowany do tego by rozsiać swój materiał gneteyczny jak najdalej. Dlatego właśnie jest samcem.

Przeciez posiadanie panienki rowniez kosztuje! nie lepiej ta forse wydac na wlasne przyjemnosci..... mnie jakos nie kreci cos takiego jak seks, wrecz przeciwnie jak patrze na osobe(niezaleznie od tego czy mezczyzna czy kobieta) i mysle sobie o pewnych czynnosciach to widze wrecz ze jest to obrzydliwe.

loszkka - a wiesz gdzie mnie mozesz pocalowac. W odbyt... albo lepiej nie to dla Ciebie bylby zbyt wieli zaszczyt.... Riczard Alpert - i co rozsiales juz material w swoim miescie?

Gość Hallelujahhh
masakra...chlopie mowisz jakbys narzadu nie mial :D

Narzad mam ale sluzy mi tylko do sikania. Jakos nic ani nikt mnie nie pociaga, nie jestem ani homo, ani bi, ani hetero. Jestem jakby to okreslic....... bezplciowy.. nie chodze ani na dyskoteki ani na imprezy bo po prostu tego nie lubie. I prawda jest taka ze towarzystwa nie mam zbyt wielkiego i jakos zyje.

Gość loszka
bo nie ma narządu pedał jeden

''Przeciez posiadanie panienki rowniez kosztuje! nie lepiej ta forse wydac na wlasne przyjemnosci...'' A czy to nie jest przyjemność. Seks można porównać jedynie ze skokiem ze spadochronem, ale seks jest lepszy;) Po za tym kto Ci każe mieć panienke. Możesz być swingerem '' mnie jakos nie kreci cos takiego jak seks, wrecz przeciwnie jak patrze na osobe(niezaleznie od tego czy mezczyzna czy kobieta) i mysle sobie o pewnych czynnosciach to widze wrecz ze jest to obrzydliwe.'' Powinienes sie leczyć. Naprawde. Jeśli jestes młodym chłopakiem i nie odczuwasz popędu seksualnego to nie jest dobrze. I nie mówie tego by Ci dogryźć. ''Riczard Alpert - i co rozsiales juz material w swoim miescie?'' Po pierwsze to nie mieszkam w mieście, a po drugie to ze względu chorób wenerycznych i ewentualnych alimentów, rozsiewanie musi być ochronione prezerwatywą.

Gość a ile masz LAT_ autorze
?

Gość loszka
nie masz popędu bo nie masz narzadu do tego potrzebnego

Gość a ile masz LAT_ autorze
bulbas Moge powiedziec ze mozna mnie juz zaliczyc do starych kawalerow." w wieku 8-11 lat też to było dla mnie obrzydliwe bo to w sumie jest obrzydliwe, tylko hormony powodują, że wydaje nam się że nie jest

Kobieta tez nie ma narzadu a poped seksualny odczuwa. Ja mam penisa i jaderka, wrecz sa takie slodkie ze mozna byloby je godzinami lizac:P. Ale mi jakos nie stoi , nie czuje do nikogo pociagu seksualnego, wrecz tak jakbym byl wykastrowany.

Mam 20 lat, moge wrecz powiedziec ze jestem aseksualny a w polowie aspoleczny.

Nie zalezy mi na przekazaniu genow i tak dzieci nienawidze a moje geny i tak nie sa najlepsza a problemy ze zdrowiem mam bardziej powazne niz moj aseksualizm.

''Nie zalezy mi na przekazaniu genow i tak dzieci nienawidze a moje geny i tak nie sa najlepsza a problemy ze zdrowiem mam bardziej powazne niz moj aseksualizm.'' Daltego jesteś skazany na porażke. A tak propos chwailsz sie, czy żalisz że nie jestes pełnowrtościowym mężczyzną?🖐️

To nie jest ani chwalenie ani zalenie, ale teraz nie mam co zrobic ze swoim wolnym czasem wiec wykorzystuja go na tym bezuzytecznym kafe :classic_cool:

Gość halinkkkaa:p
bulbas - ładny jestes ?

Oczywiscie. Nie ma ludzi brzydkich... kazdy jest ladny na swoj sposob:)

Gość maciej prawiczek35
powód do dumy to raczej nie jest i nigdy nie bedzie