Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczczczka

kurfaa wczoraj mnie poyebalo kupilam blyszczyk za 63zl

Polecane posty

Gość zakupoholiczczczka

mam mase kosmetykow, polowe tylko otwartych i ciagle wydaje kase na nowe i nowe. w tym tyg kupilam sobie 2 podklady mimo, ze w domu mam ich z 10. ale sobie tlumacze, ze tego uzyje w lecie, bo za ciemny, a tego mi szkoda uzywac (glupie, ale tak mam szczegolnie z kosmetykami, ktore kupilam za granica), a tutaj kupie, bo promocja i tak ciagle. mam takie okresowe fazy, ze przez miesiac nakupuje 20 szminek, potem mi przechodzi, bo zabieram sie np. za tusze. potem przenosze sie na ubrania, a w koncu na torebki i tak w kolko, wydaje okropnie duzo pieniedzy, ktorych tak naprawde nie mam na takie rzeczy. jak sobie z tym poradzic, ktos tez tak ma? jak ide czegos szukac np w prezencie staram sie braz tylko tyle kasy ile wydam na prezent. ale potem cos zobacze, wracam do domu po pieniadze i to kupuje 😭

Gość zakupoholiczczczka
W sumie stać mnie na takie kosmetyki, tusz do rzęs mam za stówę i co stać mnie.

Gość zakupoholiczczczka
Mogę sobie pozwolić na tyle kosmetyków, co mnie obchodzi, że inni na chleb nie mają? Ja mam dużo hajsu i jestem cool.

Gość zakupoholiczczczka
podszyw, na takie tusze mnie nie stac, ale i tak je kupuje 😭

Gość zakupoholiczczczka
Myslałam o tym by sprzedawać to co nakupuje na allegro za pół ceny, przynajmniej troche zarobię, dobry pomysł?

Gość zakupoholiczczczka
Niektórzy dziś obiadu nie jedli, bo oszczędzają na Sylwestra np. a ja sobie kupiłam błyszczyk za 63 zł ha ha a buraki niech głodują :D

Gość zakupylikiplikisriki
ale masz problem :) hahaha idz do sklepu i kup sobie jeszczce jeden błyszczyk szminkę co Ci wpadnie w oko :)

Gość zakupoholiczczczka
Jak odsprzedam na allegro za pół ceby, to te biedaki, co raz w miesiącu obiad jedzą może sobie nazbierają połowę kwoty i dzięki mnie choć raz w życiu będą miały biedaczki jakiś porządny kosmetyk :D Dobry pomysł? Pomogę sobie i innym , ale fajna jestem:)

Gość zakupylikiplikisriki
ja sobie kupuje ciagle to jakiies nowe odżywki do włosów i to tez nie tanio bo w granicach 60-100zł tak to juz jest

Gość to choroba i tyle
dobrze że zdajesz sobie sprawę że jesteś chora, to podstawa leczenia

Gość zakupoholiczczczka
na wlosy tez mialam okres fazy, ale juz mi przeszlo :P a odzywki tez kupuje za 80-100zl, ale w litrowych butelkach to sie oplaca

Gość zakupoholiczczczka
A co będę sobie żałować? Mam satydfakcję jak kupuję odżywki za stówkę, a jakaś biedaczka przede mną kupuje lakier do paznokci za 3.50 zł :) Fajne uczucie.

Gość zakupoholiczczczka
Wy też znacie to uczucie? Jak wchodzicie eleganckie do sklepu i kupujecie odżywkę za stówkę, a jakaś wieśniara w starych zjechanych kozaczkach kupuje lakier do paznokci za 3.50 zł? I patrzy zdziwiona,za ile kupujecie odżywkę, bo ona sama kupuje szampon za 4 zł :D

Gość kasia1993
wystaw na allegro ,zrób w miare dobra cene,pusc linka jak do cery jasnej i sucho-normalnej chętnie kupie,,zwróci ci sie :)

Gość zakupoholiczczczka
Masz rację Kasiu, posprzedaję moje zajebiste kosmetyki jakkimś biedaczkom za pół ceny może sobie nazbierają nie będą parę dni jadły to sobie uzbierają na jakiś porządny kosmetyk, i chociaz pomogę wieśniarom :)

skoro wydajesz tyle pieniędzy to chyba znaczy, że masz, no chyba, że pożyczasz żeby tylko mieć na nowe kosmetyki. Moim zdaniem powinnaś iść do psychoanalityka bo to początki zakupoholizmu

Gość zakupoholiczczczka
Czasami pożyczę, jak kupuję wielkośc ilośc kosmetyków, ale muszę dbać o lans. Bo przeciez błyszczyk za 63zł nie róźni się niczym od tego za 5zł, ale przecież liczy się lans, nie ? Jak wyciągam takie drogi błyszczyk, czuję się zajebiście, nie macie tak?

Gość zakupoholiczczczka
mam bogatego sponsora to i drogie kosmetyki mam :classic_cool: taka jest prawda moi drodzy :classic_cool:

Gość zakupoholiczczczka
podszyw idź stąd zazdrosna wieśniaro! To nie moja wina, że nie masz kasy na kosmetyki i nikt cię nie chce wypad z mojego topiku :O

Gość zakupoholiczczczka
stosuję błyszczyk zamiast wibratora :classic_cool:

Gość zakupoholiczczczka
sponsor mnie wyruchał i zostawił dlatego sylwestra spędzę z moim psem 😠

Gość zakupoholiczczczka
Ale wy jesteście puste!!! Spierdalajcie z mojego topiku tępe wieśniary zazdrosne!

Gość zakupoholiczczczka
bo wy nedzne podszywy jestescie nic nie warte, ja to mam klase!!! Na sylwestra postanowiłam posmarowac cale cialo tym błyszczykiem, bo jak drogi to wydajny, nie? ubrac sie tylko w stringi i stanik i zatanczyc na rurze czym wprawie w zawiść wszystkie moje kumpele ktore przyjda ze swoimi facetami a faceci wiadomo beda mieli twardo w majtach hi hi hi

Gość zakupoholiczczczka
Głupie podszywy ja noszę tylkko markową bieliznę, a wy tanie gacie z bazaru :D

Gość zakupoholiczczczka
sorry, tym razem założe bielizne z sexszopu podarowana przez mojego 58 letniego sponsora stringi i stanik z lateksu:classic_cool:

Gość zakupoholiczczczka
WYPIERDALAJ PODSZYWIE! ZAKOMPLEKSIONA WIEŚNIARO W STARYCH GACIACH Z BAZARU

Gość zakupoholiczczczka
ups przepraszam za brzydkie slownictwo ale cos mi sie robi jak ktos mna sie nie zachwyca jestem mitomanka:(

Gość zakupoholiczczczka
podszywie biedaku nie możesz uwierzyć, że kogoś stać na markową bieliznę i kosmetyki najlepsze? Schowaj się ze swoim tanim lakierem na paznokciach bo straszysz :) A chłopaka nigdy nie będziesz miała, bo bedziesz się wstydziła mu pokazać w swoim staniku po mamie i starych gaciach z bazaru :)

Gość zakupoholiczczczka
dalam z siebie wszystko opowiadajac o swoich markowych kosmetykach i bieliznie ale chce jeszcze dodac ze ciuszki kupuje w markowych lumpeksach i dobrze na tym wychodz bo oszczedzam na markowe kosmetyki i bielizne:) dlaczego nikt sie mna nie zachwyca ochhhh:(