Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada jak to jest

faceci zdradzają swoje żony które rodziły im dzieci

Polecane posty

Gość zdrada jak to jest

dlaczego tak sie dzieje odbija im , czy one jak urodzą to myślą,że jak urodziły są świętymi krowami i wtedy faceci od nich uciekają?

Gość zdrada tak bywa
ja bym powiedziała,że jest pełno innych powodów do zdrady niż to,że rodziły

Gość zdrada tak bywa
up

Gość o wypraszam sobie!
Ja mam ciaśniutką (dwie cesarki) a mąż poleciał do kurwy której można łape wsadzić po łokieć,i co teraz powiesz LADACO??????

Gość o wypraszam sobie!
najczęstszy powód do zdrady- brak piątej klepki

Gość spoko oko
Nie wiem do końca jak to jest ale jeden kolega prawie przyjaciel (nie mylić z kochankiem) powiedział, że ożenił się tylko dlatego że dziewczyna była w ciąży, płakała itd i nie miał sumienia jej zostawić. Zyją już 16 lat ale on coraz częściej myśli o zdradzie bo coś się wypaliło. Nie ma już tych tzw motylków w brzuchu, seks trwa góra 10 minut itd.... życie jest pojebane...

Gość fejsbooch
Może niektóre kobiety po porodzie się zmieniają. Przestają o siebie dbać, nie mają czasu dla męża itd

Gość dorotka w szortach
żony też zdradzają a mężowie nie rodzą:P nie ma znaczenia czy rodziła czy nie ,tylko dzieci opowiadają o wiadrach i wąskich bo cesarka,macie złe wyobrażenie o kobiecie takiej żywej od pasa w dół:P :D

Gość dorotka w szortach
po porodzie pojawia się nowy ktoś :) jak faceci tego nie dostrzegają to niech się kastrują:P

Gość kasiulka3
Chłopy, które się puszczają, zdradzają nie tylko żonę ale i dzieci, bo czas poświęcają kochance. Dla mnie takie chłopy to totalne zera, czasami myślę, że takich puszczalskich jakaś prostytutka urodziła, jeżeli nie maja honoru do siebie i zadnych wartości.

Co za głupie pytanie. Kobieta po urodzeniu dziecka jest nieatrakcyjna, zaniedbana i zmęczona, a facet po długim okresie wyposzczony. Po co mu baba z obwisłym brzuchem, opuchniętymi nogami, nabrzmiałymi wiszącymi cycami z kapiącym, niesmacznym mlekiem? :O Skoro w około tyle szczupłych, zgrabniutkich, apetycznych i młodych kąseczków?

Gość gość
bo przy jednej dziurze no moze dwuch bo mozna anala to kot zdechl.