Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epsilon26@o2.pl

szantarz bylej dziewczyny + facebook

Polecane posty

Gość epsilon26@o2.pl

Hej, Sprawa taka, rozeszlismy sie juz kilka miesiecy temu, (po 7 latach ) kontak nadal byl ok. Ja luzno spotykam sie z nowa kobieta ,ona tez z kims sie spotyka. Moja nowa kobieta po jakims czasie dodala mnie jako swojego chlopaka na facebooku:)(prosze sie nie smiac) byla dziewczyna jest strasznie sie przez to wkurza na mnie i dala mi dzis termin do 22, po tem odcina jakikolwiek kontak ze mna. Mam nowej dziewczynie powiedziec ze ma to zmienic na facebooku bo ja to wkurza i nie chce aby ona uwazala mnie za swojego chlopaka. Nasze rozejscie z byla dziewczyna mialo na celu danie sobie jakies tam malej przewy i zabawic sie z nowymi partnerami. To wlasnie robie a ona uwaza ze ja mam jakis super powazny zwiazek itp sytuacja moze smieszna i nie prawdopodobna ale mi sie wlasnie dzieje jakies sugestie?

Gość Szczerość w naszym klubie
Rzuć obie i zwiąż się z kobietą gdy do tego dorośniesz, cieciu frajerze.

Gość ndfiwehfbwnxer
rece opadaja

Gość hahahahahahahahahahahaha
Powiedz, ze zartujesz :D:D:D:D:D Oboje musicie dorosnac do zwiazkow. Ile wy macie lat? 16? :D:D:D:D:D:D

Gość fejsbooch
A dziewczyna z którą obecnie się spotykasz wie, że to tylko zabawa?

Gość epsilon26@o2.pl
w przeciwienstwie do was nie sypiam po kryjomu z innymi laskami, kazdy robie to na co ma ochote. Widocznie wy nie dorosliscie do takiego poziomu partnerstwa.

Gość epsilon26@o2.pl
tak wie i od samego poczatku bylo to luzno. Moze zaczyna sie zabardzo angazowac , nie wiem , spotkaniem sie z niam dopiero kilka razy

Gość fejsbooch
No jeśli wie to ok, tylko nie dawaj jej nadzieji na coś poważnego. Moim zdaniem to głupota ze strony Twojej ex, obrażać się o fb, wytłumacz jej jak sytuacja wygląda :D

Gość kto z was chcial tej przerwy
jak ona to z nia zerwij definitywnie jak ty to powiedz uczciwie tej drugiej ze to tylko zabawa

Gość epsilon26@o2.pl
od 2 tyg sie staram to wytlumaczyc i tylko jest gorzej. Wojna miedzy nami trwa w najlepsze.

Gość kto z was chcial tej przerwy
nic nie tlumacz tylko zerwij. wtedy bedzie spokoj

Gość a na drugi ra stawiaj sprawy
jasno od poczatku to nie bedzie klopotow. czyli ty nie dostales pozwolenia od bylej na poznanie kogos. no to jak nadal jestes na smyczy to po co innym dupe zawracasz