Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kussssssss

Ciąża poprzez płyn prejakulacyjny

Polecane posty

Gość kussssssss

Witam. Strasznie sie martwie i pomóżcie mi dziewczyny. 23 grudnia miałąm okres. Ogólnie jestem na początku drugiego opakowania tabletek antykoncepcyjnych cyprest. Wczoraj uprawiałam z chłopakiem petting. Wciąz jestem dziewicą. Na reku poczułam płyn prejakulacyjny ale nie doszło do wytrysku. Potem oralnie zaspokojałąm chłopaka i następnie ocieraliśmy sie narządami. Później załozyłam mu prezerwatywe i próbował we mnnie wejść ale nie udało nam sie ( tylko moze wszedł 0,5 cm czyli w ogóle). I moje pytanie jest następujące. Czy mogłam zajść w ciąze poprzez ten płyn ? Czy zakłądająć prezerwatywe mogłam go na niej zostawić? albo czy ocierając sie mogło tez coś sie przedostać do pochwy? Czy rzeczywiscie moze dojść do zapłodnienia jesli biore tabletki Cyprest? Dziewczyny, mam takie schizy, boje sie;( prosze odpiszcie;* pomózcie:(

Gość rybka bałtycka
Nie!!!!!!!! bierzesz tabletki, apreejakulat nie ma zdolnosci do zaplodnienia. Poza tym bylas zaraz po okresie, jak rozumiem wiec przestan dziewczyno schizowac.

Gość kussssssss
Dziękuje, uspokoiłaś mnie.

w plynie ejakulacyjnym moga byc plemniki. tak dla tych co pisza ze nie!!! a skoro bierzesz tabletki to nie masz sie czym przejmowac!!!

Gość fd
w plynie tez sa idiotko plemniki tylko w mniejszej illosci

Gość onkel dobra rada
zawsze w takich przypadkach,tak na wszelki wypadek trzeba zbierać kaskę na skrobankę!