Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Mój facet sie dzis ochlal...

Polecane posty

niby pracowal z moim bratem w garazu a oni po prostu pili... byl tak najebany ze szwagier prawie go niósł... tak sie zdenerwowalam...ze uderzyłam go w twarz.. niby lekko ale zle sie z tym czuje...pewnie jutro nie bedzie tego pamietal, ale nie powinnam byla go uderzyc... jutro na sylwestrze zamiast sie bawic to bedzie chorowal....

Gość ihahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jaki smiec,w garazu...pewnie kradnie samchody o ,o i obrabia je tam...a zeby sie zachlał:))

mieszkam na wsi.moj brat ma warsztat lakierniczy. jest tam czysciej niz w niejednym domu..... mieli malowac auto..

Gość hehhhehias
Zostaw go,badz ze mna.Nigdy nie mialem kobiety na powaznie bede cie zawsze szanowal,dbal i kochal,sprzatal dom i na niego zarabial i nigdy nie wypije ani kieliszka jesli nie pozwolisz

Gość hehhhehias
Nieprawda,kazdy inny frajer sie chwali ile to juz dup nie mial,tym bardziej po necie jak jeszcze cie nie widac ^^ a ja nie.Ja jestem inny

Gość hehhhehias
a i czemu zle zyczyc,jak sie uchlewa matol i cie oklamuje to b dobrze ci zycze zebys go kopla w dupe i zostawila

Gość fejsbooch
Jak będzie miał kaca to jego problem :P Czepiacie się facetów, a potem narzekacie, ze odchodzą do innych, albo Was okłamują. Przecież pił z Twoim bratem, a nie poszedl do klubu podrywać panienki.

Gość hehhhehias
i znowu mnie odrzucaja;(

Gość hehhhehias
straszne,a ja cale zycie jestem sam i zastanawiam sie czy kiedykolwiek bede mogl zadac sobie tak debilne pytanie

Gość fejsbooch
Ja też nie lubię, jak mój się upije, ale rano nie jestem obrażona. Wręcz przeciwnie, wolę podać mu szklanke wody i zrobić sniadanie. Wtedy to jemu jest glupio :P

hehehias czemu jestes sam??? nie podam mu szklanki wody bo nie mieszkamy jeszcze razem.

Gość fejsbooch
To chociaż się nie obrażaj. Jeśli nie ma problemów z alkoholem to nie warto robić awantury.

Gość hehhhehias
nie wiem wlasciwie,moze nie jestem dosc przystojny,chociaz nie bo widze mase dziwnych ludzi ktorzy sie dobieraja w pary,wiec nie wiem czemu

nie ma problemów z alkoholem. zastanawiam sie jak on jutro do pracy pojedzie samochodem...

Gość fejsbooch
Jest dorosłym człowiekiem, nie martw się za niego.

Gość fejsbooch
Przerabiałam to, nie ma co facetowi matkować. Każdego by sie wkurzył, pewnie sama byś nie chciała, aby ktoś myślał za Ciebie. Ja jestem dla mojego chłopaka, trochę jak kumpel i świetnie nam razem.