Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*SALANDER*

PAKISTAŃCZYK, ARAB, WŁOCH... NA MĘŻA???

Polecane posty

CO O TYM MYŚLICIE?byłam kiedyś z takim ale nikt tego nie pochwala, mój obecny chlopak ciagle mi to wypomina

Gość recha
polacy mysla ze sa idealami i polka ktora jest z obcokrajowcem to szm...ta.

no dokładnie, tez tego nie popieram bo to tacy sami ludzie jak my... ale uwazacie ze nie mozna zaufac innym rasom...? chodzi mi o ciemne

Gość recha
mozna...zdrady itp...zdarzaja sie we wszystkich krajach i kulturach...oczywiscie poza polska;)

Gość pierdolicie jak potłuczone
PAKISTAŃCZYK, ARAB maja inna mentalność kobiety sa jako służące oni maja po kilka zon jak traktuje sie kobiety w islamie http://www.youtube.com/user/scu000

dlaczego inna mentalnosc? skoro mieszka w tym kraju np 10 lat to mentalnosc jest jak polakow, on ten moj znajomy byl mily i zawsze nadskakiwal kobietom

Gość kazdy jest miły jak chce
za darmo zaruchac kobiety sa jak ryby tylko sie je na czułe słówka łapie

nie chcial zaruchac... teraz ma zone polke i sa szczesliwy lata za nia jak pies i mowi ze nie chce byc taki jak faceci u niego w pakistanie

Gość recha
niektore kobiety sa tak prymitywne i lapia sie na tanie komplementy...

Proces został jednak odroczony, ponieważ sąd nie mógł znaleźć tłumacza, który wziąłby udział w procesie (w Pakistanie językami urzędowymi są urdu i angielski). Sędzia przychylił się do wniosku obrońcy, który stwierdził, że oskarżony ze względu na brak dostatecznej znajomość polskiego, nie miałby prawa do obrony. Do zbrodni doszło prawdopodobnie na początku czerwca 2009 r. 17 czerwca zwłoki 32-letniej Agnieszki A. znaleziono w lesie w Dobroniu k. Pabianic. Zginęła od ciosów zadanych nożem w brzuch. W trakcie śledztwa ustalono, że Pakistańczyk, robiący interesy w Łodzi, znęcał się nad swoją konkubiną i zmuszał ją do prostytucji. Wywiózł także do Pakistanu ich wspólne dzieci. Kiedy Agnieszka A. pojechała po nie, rodzina Naeema A. zabrała jej i dzieciom paszporty. Łodziance udało się wrócić do Polski dzięki pomocy polskiej ambasady. Według islamu kobieta okryła hańbą swojego partnera, uciekając z dziećmi z Pakistanu. W śledztwie Naeem A. nie przyznał się do zabójstwa. Grozi mu kara dożywotniego więzienia. Czwórką osieroconych dzieci w wieku 7, 8, 9 i 10 lat zajęła się ich babcia, matka zamordowanej. http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/604758,sad-nie-znalazl-tlumacza-dla-pakistanczyka-oskarzonego-o,id,t.html

Gość ja mam meza Afganczyka
i nie wyobrazam sobie miec Polaka. Bylam w dwoch powaznych zwiazkach z Polakami i uwazam ze tak naprawde dopiero w obecnym jestem szczesliwa. Ja nienawidze mentalnosci polskich facetow.

Owszem mamy księży pedofilów, wysadzających się terrorystów i mężów katujących żony, ale u nas księża pedofile są nazywani pedofilami i karani, terroryści nazywani terrorystami, sądzeni, karani, potępiani, tak samo damscy bokserzy. Do czego zmierzam: U NAS TAKIE ZACHOWANIA NIE SĄ NORMALNE, SĄ UZNAWANE ZA PRZESTĘPSTWO, SĄDZONE I KARANE. W islamie pedofilia jak najbardziej jest dozwolona, terrorysta jest "bojownikiem o wolność", ewentualnie o islam, "w imię allaha",a to już usprawiedliwia wszystko (tak naprawdę te zwierzęta się wysadzają, bo mają wtłoczone, że w niebie czeka ich wieczne bzykanie z wiecznymi dziewicami), a bicie żony jest całkowitą normą, nawet zalecane przez koran, gdy ta jest nieposłuszna, w końcu jej wina, że prowokuje pana i władcę.

Gość recha
ten pakistan ktory zabil polke jest morderca...i powinnien zostac ukarany tak samo jak kazdy inny morderca..