Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaWsrodLudzi

SPEDZAM SYLWESTER Z NARZECZONYM I....

Polecane posty

Gość SamotnaWsrodLudzi

... nigdy nie bylam taka samotna. On juz najebany dawno spi, jak zwykle zreszta. (ma problemy z alkoholem w ogole) Takze przywitam Nowy Rok z Wami. Przed 24 sprobuje sama szampana otworzyc i wyjde przed dom chociaz na fajerwerski popatrzec. Takze Ci ktorzy zupelnie sa sami w Sylwester moge podac reke... bo niby z kims a jednak sama (ale spodziewalam sie tego) Ale ja sie dolowac nie bede to i Wy tez sie nie dolujcie :) mam jeszcze cytrynowke (i piwa i szampana!) i bede pic :P a potem bede tanczyc nawet sama! :classic_cool: I CHUJ!!

Gość anka8889
mi moj wlasnie powiedzial ze nic juz go nie trzyma przy mnie..... wiec w 2011 czeka mnie rozwod

Gość pomyśl
co to za narzeczony, chcesz żeby Twoje dzieci takiego ojca miały, pijak nigdy sie nie zmieni, nie pij, ogarnij się i z Nowym Rokiem poszukaj sobie takiego przy którym będziesz szczęśliwa.

Gość SamotnaWsrodLudzi
No to same dobre wiadomosci jak widzę... ale kurwa niech nikt sie nie doluje bedzie dobrze!!! MUSI BYC DOBRZE!!

Gość anka8889
siedze i lzy same mi naplywaja do oczu ....

Gość SamotnaWsrodLudzi
Matka mi poradzila abym poczekala (obiecal ze przestanie tyle pic) poczekam i zobacze, bo jednak to nie jest tak prosto odejsc od kogos tak po prostu... ale jesli rzeczywiscie nie przestanie to ja jego zona i matka jego dzieci na pewno nie zostane. Szkoda mi i siebie i szkoda by mi bylo tych dzieci jesli by sie narodzily. Ale z doswiadczenia wiem ze to moze nie wyjsc (jestem corka rasowego alkoholika) takze obiecanki cacanki nie robia na mnie wrazenia. Ale poczekac, poczekam bo to dobry czlowiek i kocham go. Wiec szanse dostanie

Gość SamotnaWsrodLudzi
Anka sciskam Cie bardzo mocno... przez kable ale jednak ! Nie placz... nic nie jest warte Twoich lez!

Gość SamotnaWsrodLudzi
Sorry za moje bledy ortograficzne, teraz dopiero sie ich dopatrzylam :O ale coz, zdarza sie...

Gość Co za zycie ehhh
Nie przestanie pić!!! Uwierz mi na słowo. Mój mąż też jest taki i za każdym razem obiecuje, a ja mam lęk przed Świętami i innymi świętami czy będzie z nami w domu czy akurat będzie pił... Dwa dni temu się wyprowadził (chyciło go picie) dziś o 20 przyszedł i powiedział, że bardzo Nas kocha ( mnie i synka) i przyszedł, żebym nie siedziałą sama a teraz pijany śpi TACY LUDZIE SIE NIE ZMIENIAJA

Gość SamotnaWsrodLudzi
Zdrowie! :) Wlasnie robie drinka ale mam choojowy sok jakis arbuzowy z Tymbarku :O :classic_cool:

Gość SamotnaWsrodLudzi
Dam mu szanse, wiem ze duze jest ryzyko ze sie nic nie zmieni (a moze bedzie gorzej - jak juz pisalam sama jestem corka alkoholika) Ale sprobuje jednak... jestesmy mlodzi a alkoholikiem jeszcze nie jest (znaczy sie nie pije codziennie, ale juz zaczyna np co 2, 3 dzien) Ma szanse przestac, mala ale ma. Jesli mi pozwoli pomoge mu. Jesli nie to aliwederci roma!

Gość Co za zycie ehhh
To zdowie :) Ja pije desperadosa

Gość SamotnaWsrodLudzi
No wlasnie juz nigdy przenigdy arbuzowy :O Dobrze ze mam wodke cytrynowa to sie jakos przegryzie :classic_cool:

Gość SamotnaWsrodLudzi
desperados takie piwo tak? Oj nie dla mnie niestety :P Nie przepadam ;)

Gość Co za zycie ehhh
A ja lubie z tequila :) Winka też sie troche napilam A teraz uciekam do synka, zeby sie nie dal, więc SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I OBY BYL LEPSZY OD POPRZENIEGO I SPELNIENIA MARZEN :)

Gość SamotnaWsrodLudzi
Wzajemnie... Oby byl na prawde lepszy od poprzedniego :)

Gość anka8889
ale mnie kurwica bierze na sama mysl o tym co on powiedzial juz mam dosyc jego

Gość ja z chlopakiem
ja z chlopakiem i jest rownie beznadziejnie , wszystko do dupy co za bezndzieja ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość SamotnaWsrodLudzi
Ide zaraz na dwor popatrzec na petardy :D

Gość ja z chlopakiem
wszystko hujowe jak nieszczescie 11111

Gość SamotnaWsrodLudzi
No narzeczony juz spi ponownie (obudzilam Go abysmy wypili szampana i obejrzeli fajerwerki na dworzu ) i znow sama :D ja tez ide zaraz spac bo ledwo siedze ;)

Gość SamotnaWsrodLudzi
No i chuj po zabawie... ale caly ten rok bede sie bawila lepiej przysieglam to sobie :D Happy New Year!