Summer19 0 Napisano Styczeń 1, 2011 kochalam sie wczoraj z chlopakiem, w 24 dniu cyklu, czy mozliwe ze wpadlam?? mialam sluz typu plodnego ok 14 dnia cyklu ale w tym samum czasie bylam przeziebiona, czy to moglo spowodowac zatrzymanie owulacji i opoznienie jej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmmmmHmHm Napisano Styczeń 1, 2011 Zależy czy masz regularne cykle i jak długie. To po pierwsze, a po drugie moja koleżanka ma regularne cykle, a zaszła w ciążę tuż przed miesiączką i na dniach rodzi. Jak widać wszystko jest możliwe. Organizm to nie maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer19 0 Napisano Styczeń 1, 2011 mam raczej regularne miesiaczki a cykle trwaja ok 26-28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noi?????????????? Napisano Styczeń 1, 2011 poczekaj do dnia @ bo tu niema wrózek!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuubu Napisano Styczeń 1, 2011 moim zdaniem szanse znikome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer19 0 Napisano Styczeń 1, 2011 mam taka nadzieje, ale jak sobie czlowiek cos wkreci to widzi juz czarne scenariusze, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach