Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xjgkygulkgih

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE MI COS ZMIENIC W ZYCIU W TYM 2011 ROKU

Polecane posty

Gość xjgkygulkgih

w tym roku mam maturę, chciałabym dostac sie na studia-logistykę.Oczywiscie dzienne. Moje problemy to : przesiadywanie w domu, brak otwartosci na innych ludzi, jestem raczej domatorką. Zakochałam sie równiez nieszczesliwie - facet sie mna pobawił i olał.Zależało mi na nim chyba za bardzo.Trudno. A z drugiej strony mój były chłopak dokucza mi na kazdym kroku. Pisze głupie smsy, w których komentuje złosliwie rózne rzeczy dotyczace mnie- dziwie mu sie bo ma 23 lata. to ja od niego odeszłam , bo okazał sie maminsynkiem, a on do tej pory mnie za to nienawidzi. Jesli chodzi o moje zdrowie to jest kiepsko, mam anemie i włosy wypadaja mi garsciami:( Kompletnie sie nie maluje, nie umiem jakos wyeksponowac urody.Dziewczyny pomózcie cos zmienic:(

pierwsze co to zablokuj jego numer w telefonie ;) dwa ucz się do matury trzy poszperaj na necie jak załagodzić objawy twojej choroby

Gość xjgkygulkgih
Leviatan- ja sie ta matura przejmuje bardzo, a ten stres jeszcze gorzej na tę chorobe wpływa;/ Przeczytałam o niej prawie wszystko, stosuje sie do zaleceń lekarza, ale jak na razie nie widac poprawy.

Gość wcale nie##
dlaczego kompletnie sie nie malujesz?

Gość hellyeah
nie odpisuj na jego smsy, to po pierwsze. zablokuj jego numer, tak jak radzi powyzej pan Levviatan. na włosy: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3623739 nie czytałam dokładnie tego tematu, ale podobno dobry jest cynk. mnie pomaga. :) i nie stresuj się za bardzo, bo to wszystko jest w naszej głowie. jeśli będziemy się wciąż zadręczać i smucić, to nic się nie polepszy, uwierz mi. dlatego postaraj się mimo wszystko poprawić sobie jakoś humor, nie wiem, włącz wesołe piosenki, może reggae? cokolwiek. głowa do góry i odważnie wkrocz w ten dwutysięczny jedenasty rok! trzymam kciuki.

Gość googleee
kup jakies kosmetyki kolorowe,wystarcza 2 cienie,poogladaj na youtube jak dziewczyny sie malują krok po kroku i zacznij sama w domu :) idz do fryzjera lub sama w domu zmien kolor włosów,kup sobie cos nowego,niby zwykle rzeczy a juz poprawią nam humor :P zacznij sie znieniac od małych rzeczy,pomaluj paznokcie itp,zadbana bedziesz pewniejsza siebie-a to duzo daje :) a nauka..małymi partiami i systematycznie-matura jest bardziej przereklamowana niz tego warta;) :) kciuki trzymam:P

Gość xjgkygulkgih
wcale nie ## - za kazdym razem kiedy sie próbuje umalowac to nic nie widac, wiec zrezygnowałam

Gość hellyeah
xjgkygulkgih - to jest delikatny makijaż właśnie. :)

Gość xjgkygulkgih
a co zrobic z włosami, jesli mi tak wypadaja ze mam ich o połowe mniej?

Gość xjgkygulkgih
mam lekko kręcone:) nie chce obcinać, bo w krótkich wygladam nie za dobrze, a mam studniowke w styczniu:)

Gość hellyeah
można zadziałać pianką do włosów, róznymi specyfikami, ale skoro nie lubisz kosmetyków, to może kup sobie jakiś szampon powiększający objętość włosów, coś takiego? wystarczy poszukać, czy to w drogeriach, czy w zwykłych supermarketach, np. w Kauflandzie, Lidlu... odpowiednie ścięcie też załatwiłoby problem. albo jakaś fajna fryzurka. osobiście polecam cieniowanie. :)

Gość hellyeah
no, to skoro nie chcesz ścinać, to cieniowanie załatwiłoby problem. wystarczy pójść do fryzjerki i powiedzieć, by Ci pocieniowała włosy, ale nie ścinała ich za bardzo. nie wiem ile kosztuje obecnie takie cieniowanie, poza tym w każdym mieście jest chyba inaczej, ale ja ostatnio płaciłam 38 zł. i jest okej. :)

Gość hellyeah
możesz też suszyć włosy suszarką, mając głowę pochyloną w dół, a do tego jeszcze spryskać je dodatkowo jakimś lakierem, tak troszkę :)

Gość xjgkygulkgih
a cieniowanie nie skróci mi bardzo włosów? czy nie beda wyglądały jak takie oklapniete piórka?

Według mnie cieniowanie to wyższa szkoła jazdy, jeśli fryzjer średnio się na tym zna to spierdzieli robotę i zamiast fajnej, puszystej fryzury możesz wyglądać jak kura z trzema włosami ;) ja niestety przez to przeszłam, więc wiem co mówię :( Dodatkowo też jestem na etapie wypadających włosów i po prostu je związuję, spinam. Na necie znajdziesz wiele fryzur na spięte włosy.

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Jeju ja z byłym chłopakiem mam tak samo jak Ty!! :/ też ciągle wysyła mi smsy i wyzywa mnie od najgorszych i też ma 23 lata:( byłam najporządniejszą z jego dziewczyn a to mi się najbardziej obrywa teraz z nich wszystkich... o włosach może tutaj sobie poczytaj : http://www.profryzury.pl/artykuly/pielegnacja-wlosow/wypadanie-wlosow.html :)

Gość zaaacznijfdc
znajdz wewnetrzny spokój, nie przejmuj sie tak!