Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaluję że się urodziłam...

najgorszy dzień w roku za mną...może jakoś to będzie :(

Polecane posty

ale masakra...mam doła...płaczę od 2 tygodni :(

Ja tez placze od dluzszego czasu , ale wiem ze to mi i tak nie pomoze , a jedynie rozszarpuje mi dusze i serce

Gość noi??????????????
a co to kogo obchodzi myslisz zetylko ty masz prpblemy??

przez faceta?? ja dzisiaj spalam z pierścionkiem od niego na palcu :( mogłabym tak umrzeć...

Gość noi??????????????
żaluję że się urodziłam.. tez masz prpblemy hahahahhahahahhahahahahahhah

Probowalam ratowac malzenstwo , ale wszystko na nic.Wybral ta druga po 16 lat.

Gość będzie lepiej, trzeba uwierzyć
Życie jest szansą, schwyć ją. Życie jest radością, próbuj ją. Życie jest snem, uczyń je prawdą. Życie jest wyzwaniem, zmierz się z nim. Życie jest obowiązkiem, wypełnij go. Życie jest cenne, doceń je. Życie jest bogactwem, strzeż go. Życie jest miłością, ciesz się nią. Życie jest tajemnicą, odkryj ją. Życie jest obietnicą, spełnij ją. Życie jest hymnem, wyśpiewaj go. Życie jest walką, podejmij ją. Życie jest tragedią, pojmij ją. Życie jest przygodą, rzuć się w nią. Życie jest szczęściem, zasłuż na nie. Życie jest życiem, obroń je.

noiiiii??? wypier­dalaj ściero :) alfa - o jeju tak mi przykro :( po 16 latach?! a to drań...niczego juz w życiu nie można byc pewnym....może wróci jak zobaczy że ta siksa ma tylko lepsze ciało czy coś...czekam aż moj wróci...ja może nie jestem najpiękniejsza ale jestem dobra wrażliwa

Gość nvdsncsamcsa
spędziłam sylwka wczoraj w ....łazience, mam ostrą grypę żołądkową, temperaturę z dreszczami i drgawkami, nie sądziłam że brzuch może tak boleć a wieczór sylwestrowy być tak....okrutny , miałam być z narzeczonym na balu...ale jakoś to będzie, nie łamcie się ludziska...

Gość noi??????????????
żaluję że się urodziłam... SA A JESTEM SCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie masz znajomych ,przyjaciól rodziny? tylko na cafe sie zalisz czego tu oczekujesz wspułczucia z 16 lat bedziesz miala

a narzeczony został z Tobą? współczuję Ci biedna...i jak teraz lepiej sie czujesz? mnie łep bolał :( ale to nic...mogłabym umierać gdyby mój był obok...bliska osoba jest najważniejsza

nie mam a ty sie wyżywasz na słabszych niech ci zło bedzie dane ze zdwojoną mocą :) tu sie możemy wyżalić ja innym inni mnie jak masz takie zajebiste życie to wypierdalaj stąd.