Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczona24

śliczny obcy pan w mym serduszku tkwi, sliczny obcy pan oczko puscil mi ...:)

Polecane posty

Gość Zauroczona24

zauroczyłam się chlopakiem , ktorego znam od roku ale dopiero teraz zauwazylam ,że to cosm więcej ... co robic ??? ja jestem rozwódka z dzieckiem on kawalerem .... Może nie jest tak do końca "obcy" bo znam go przelotnie od roku , ale teraz .Był przedstawicielem handlowym i co tydzień był u mnie w pracy z przyczyn zawodowych . Ale teraz już nie pracuje tam i nasze wizyty i spotkania się skończyły . Dopiero teraz to zrozumiałam , że się zauroczyłam nim. On ma dobry kontakt z moja szefową , gdy mnie nie było w pracy zawsze pytał się o mnie . Ostatnio odwiedził mnie w pracy przed świętami. Przyjechał po mnie do domu i po moje dziecko w niesamowita śnieżycę ,żebym nie szła na nogach. Gdzie mój były małżonek zabrał mi samochód , fotelik dziecięcy do samochodu , rowerek dziecka . Od tamtej podwózki rozmawiamy na gg . Może to dziecinne ale zwierzamy się sobie jak najlepsi przyjaciele , Rozmawialiśmy o mojej sytuacji ,rozwódka z dzieckiem , mieszkająca u rodziców ,[ bo ex mnie wyrzucił , bo to było mieszkanie jego rodziców , nie ważne,że moi rodzice dali nam 40 tys. na wyremontowanie jego . ] uważałam się za kobietę gorszej kategorii ,ale on tak niesamowicie podtrzymał mnie na duchu , powiedział ,że jemu dziecko nie przeszkadza , on cieszyłby się gdyby miał dziecko , niby to są ogólnikowe rozmowy , ale coś mnie ciągnie w jego stronę ... może za dużo sobie wyobrażam ... nie mam z drugiej strony nic do stracenia , wręcz przeciwnie działać??? tylko od czego zacząć ??? jest tutaj , ktoś prócz mnie - dziewczyny doradźcie jak postąpić... wy faceci także co ma zrobić kobieta ,żeby was zdobyć ... [kobieta z dzieckiem] - pytanie do normalnych ludzi!!!!!!!!!!!!!

Gość Amanda ja Cie kocham
leicsz na jego auto to widac

Gość Zauroczona24
CZŁOWIEKU CHORY JESTEŚ MY MIELIŚMY HONDĘ CIVIC Z 2004 R, A TEN KOLEŚ NIE MA AUTA, JEŹDZI SIOSTRY TOYOTĄ Z 1998 ROKU. mój status materialny jest lepszy niż jego , jeżeli o to ci chodzi ....

Gość Zauroczona24
>>>>>>>>>>?????????????????? czy jest tutaj ktosik?????????????? help

Gość po30stce
Ty naprawdę masz 24 lata ? Umów się gdzieś z nim jak normalny człowiek, kawa, piwo itp.

Gość ewa ddfeeew
dziecinada