Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dupa 23

jestem fajna dupa a wciaz nie mam faceta :(

Polecane posty

Gość fajna dupa 23

fajna dupa ze mnie, zgrabniutka, ladniutka, dbam o siebie jak malo kto, zawsze elegancki makijazyk, ladne tipsiki, blond wloski i w ogole, ubieram sie ladnie, kozaczki, mini, glupia jakas tez nie jestem, mam zaiteresowania, interesuje sie imprezami, facetami, moda i shopingiem, no i co? i ciagle jestem sama, zadne ciacho mnie nie chce 😭, no nie powiem mam branie na imprezach, seksu mi nie brak, no ale wiecie o co mi chodzi, chciala bym spotkac prawdziwom milosc, chciala bym wreszcie spotkac swojego Romea w czarnym BMW, ktory kupowal by mi drogie prezenty, a ja robila bym mu lody z polykiem

Gość fajna dupa 23
nie jestem Amanda, mam na imię Andżelika :)

po prostu nie spotkałaś tego odpowiedniego dla siebie. Ja też nie mam chłopaka. Nie martw się:)

Gość czyli ze jak
odpowiedniego? takiego, kjtory lubi uzywane zwierzatka? :D

Gość fajna dupa 23
ale ja sie wlasnie martwie, bo gdzie ci faceci oczy maja? jak widze jak takie ciacho idzie z jakas wywloka, bez makijazu, bez tipsow, ubrana jak zakonnica to az mi sie nie dobrze robi, przeciez taki paszczur nawet loda z polykiem nie umie dobrze zrobic :O no i takie maja facetow na jaki nie zasluguja a ja nadal nie mam faceta :O

Gość fajna dupa 23
slownik? nie zbieram makulatury :O piszac o prezentach myslalam racej o jakichs fajnych markowych ciuszkach, markowych kosmetykach, moze autko jakies :)

Gość mam czarne
BMW,zainteresowania też mam lubię szybko jazdę,dziewczyny jeszcze szybsze i lubie siłownie,dresy i sport a blondynkom lubie dawać do buzi.Więc czemu się kurwa nie spotkaliśmy

Gość fajna dupa 23
a skod jestes twardzielu?

Gość tery26
mam fajna fure i sporo kasy - na różne wypady.dziewczyny jesli sie wam spodobam piszcie.a to moje foto http://appl.gourl.org

Gość mam czarne
dupciu powiedz skąd ty jesteś,podjadę moją wypasiono bryka po ciebie

wypraszam sobie. ja mam chlopaka. mieszka w stanach i jest amerykanczykiem. aha i ja jestem brunetka :)

Gość mam czarne
amanda ciebie też bym pyknął chociaż brunetki są jakieś pojebane

Gość Fajny człowiek
Wiesz dlaczego Cię nie chcą? Faceci nie lubią takich zarozumiałych lasek z pięciocentymetrowymi, sztucznymi paznokciami. Nie lubią też takich, które nakładają na siebie tonę pudru, nigdy się tak nie umaluję. Shoping? Moda? Wiesz, faceci tego nie lubią, ale to, to już drobnostka z tymi prezentami i BWM. Dlaczego? Prezent dla nas - dziewczyn, to jest czułość mężczyzny. Ok, kubował byc Ci najdroższe perfumy i ciuchy, ale bylibyście w związku na odległość. Co to tak praktycznie czułość mężcyzny? Napiszę drugi komentarz, nie chcę żeby ten był za długi.

Gość calkiem niezłe prowo
PROWO 10/10 :-)

Gość całkiem niezłe prowo
glupia jakas tez nie jestem, mam zaiteresowania, interesuje sie imprezami, facetami, moda i shopingiem xx Jawne prowo od razu widać

Gość Fajny człowiek
Aha. Jeszcze miałam ci powiedzieć o czułości mężczyzny. Zawsze, takie wieśniaki łapią za cycki, tyłek albo za wiesz co. Czuły mężczyzna, podejdzie do tego inaczej. Opowiem Ci o moim doświadczeniu. W tamtym roku szkolnym, gdy chodziłam do 1 liceum, byłam zakochana w takim Marcelu (on we mnie też). Marcel chodził do 1c, ja do 1a. Pewnego dnia, gdy szłam do domu. Marcel czekał w "bandziaku" (Bandziak, to buda w której przesiadujemy). Wtedy przyszedł z czekoladkami. Była zima. - Witaj, mam pewną prośbę. - powiedział wręczając mi czekoladki. - Dziękuję, a więc jak ta prośba? - zapytałam. - Gdy się do mnie zbliżysz, dowiem się, że chodź trochę Ci na mnie zależy. Gdy pozwolisz żebym Cię dotknął, poczuję że mam dla kogo żyć. Gdy pozwolisz się pocałować, poczuję że gorąco może być nawet w zimę. Gdy pozwolisz, się rozebrać, zobaczę prawdziwe cuda. Gdy pozwolisz, żebyś przez chwilę była moją laleczką, ja za chwilę będę twoim pajacykiem. Spełniłam jego marzenie. Trochę zbok, wiem xD. Ale wiesz że to był żart ?

Gość gość
Bo faceci k***y bzykaja a do związku chcą porządna kobietę. Nie masz szans