Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domella

szkoła i sytuacja domowa

Polecane posty

Gość domella

Mam 17 lat i mam problemy z matką i ze szkołą. Matka wysłała mnie do szkoły tam gdzie nie chciałam nigdy chodzić teraz w tamtej szkole jestem poniżana, wyśmiewana w klasie się ze mną trzymają gdy jest tylko jakiś sprawdzian czy kartkówka (uczę się na piątkach i czwórkach) a tak to to nawet mojego imienia nie znają. chodzę do szkoły zawodowej i z chęcią bym przerwała to szkołę ale nie wiem czy mogę?? Nie chodziłam miesiąc do szkoły bo już tego nie znoszę w szkole i pewnego razu wychowawca zadzwonił do mojej matki i ją poinformował że do szkoły nie chodziłam jak wróciłam do domu to miałam piekło matka zaczeła mnie bić itd teraz po przerwie świątecznej będę musiała iść do tej szkoły chodż naprawde nie chce nie chce a na dodatek głupiego wychowawcę mam. Proszę pomóżcie mi

Gość a ile razy bedziesz
a w czym my mamy ci pomoc???????:/;/;/;/

Gość fcsfszwdfsf
a do jakiej szkoły chcviałaś iśc wczesniej? rok to nie jest duża strata w stosunku do całego życia, możesz od nowego roku iśc tam gdzie chcesz

Gość domella
chciałam iść na WSTG

dlaczego matka cie bije?! zawsze tak robi jak cos przeskrobiesz? rozmawialas z nia o tym jak cie traktuja w szkole?

Ja mysle ze z problemem ktory masz w szkole powinnas udac sie do pedagoga ! Ja jak sie cofne kilka lat wstecz to przypominam sobie ze rowniez nie cierpialam tej szkoly i po 1 semestrze zabralam papiery oczywisce musialam byc z mama ale mamie powiedzialam ze ja i tak tam chodzic nie bede wiec trzeba zabrac papiery i ide do szkoly zaocznej u mnie problem tkwil w tym ze nie dali mnie na ten kierunek na ktory chcialam mialam do wyboru technikum handlowo-hotelarskie badz liceum ogolno-ksztalconce Nie zaluje tej decycji!!