Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość une_femme

MAM DOŁA PRZEZ FACETA POMOCY

Polecane posty

Gość une_femme

mOJ NArzeczony (29lat)upił sie w sylwestra do tego stopnia ze spał stracil zupelnie kontrolr nad soba wszystko bylo ok.na poczatku zajmowal sie mna przynosił drinki, kanapki, ale pózniej dosłownie zgłupiał, pił nic nie jadł , w sumie nie wypil duzo ale zjechał maksymalnie, tak ze od 20 do 23 juz byl zalany w trupa pare razy zwróciłam mu uwage mowiac nie pij bo sie uchlasz a on na to tak nie pije juz pijany jestem i po chwili znowu kiliszek tak mi bylo wstyd za niego , takie upokorzenie, hanba w ogole po toascie noworocznym mialam go w dupie w ogole sie nim nie interesowalam, bawilam sie i olalam

wyluzuj - przynajmniej sie dobrze bawil, a skoro nei zrobil nic glupiego to po co sie denerwujesz

Gość une_femme
madz owszem nic glupiego nie zrobił ale nie wiesz jak jak to przezylam, dlaczego starcil kontrole nad soba, ja sie nie liczylam i moje uwagi w stylu nie pij juz w ogole do niego nie trafialy, mial je w dupie ,tylko liczyl sie alkohol po prostu zgłupiał jak zobaczyl wode i kolegow przeciez tydzien temu pil w swieta wodke, a tam zachowywal sie jakby wreszcie mogl skonsumowac owoc zakazany, zachowal sie jak gowniarz

Gość une_femme
po co pic jak sie wie ze sie nie nic nie zjadlo i juz kilka kolejek wypilo i tak sie zzeszmacic i mnie postawic w takim zlym swietle, ja sie czulam glupio ze z nim jestem z pijusem

Gość naatalkaa
Mieszkacie razem? Już ja bym dała takiemu popalić. Nie dołuj się, nie ma takiej potrzeby. Zachował się jak skończony idiota, niech teraz przeprasza i obiecuje poprawę. Byłabym wściekła na Twoim miejscu, nie zdołowana.

Gość une_femme
naatalkaaa, nie mieszkamy razem wiesz co Ci powiem , rozmawiamlam z nim stwierdzil ze powinnnam ostrzej sie za niego wziąć na imprezie, co on kurde mysli ze mialam sie z nim bic, mowilam nie pij bo jestes juz pijany i nie znasz umiaru, a on dobra juz nie pije, po czym za moment znowu siegnal po alkohol, mailam go trzymac za reke i matkowac , smieszne ja poszlam sie zabawic nieodpowiedzialny dupek

Gość a że sie tak zapytam
ale w czym problem?? w tym że się upił?

Gość une_femme
jest nieodpowiedzialnym dupkiem, ktory mnie zawiodl przez niego czuje sie upokorzona, zeszmacil siebie i mnie

ale dlaczego tak uważasz? uderzył Cię podczas imprezy? wyzwał? rzucał się do kogoś?

byliście ze znajomymi czy na jakimś oficjalnym przyjęciu?

Gość une_femme
prywatka, 15 osob nie , nic z tych rzeczy, nie byl w ogole agresywny mnie boli to ze on nie trzymal fasonu i mnie olewal dla niego ja sie nie liczylam, to co mowilam, ja poszlam w odstawke liczyl sie alkohol, wsytd i hanba

żebym ja mogła zliczyć, ile razy mówiłam mojemu facetowi żeby mniej wypił na tej czy tamtej imprezie albo biegłam do niego z miską żeby na nikogo ani na nic nie zwymiotował :D potem rano śmiałam się z niego że jest zarzygańcem i leczyłam mu kaca :D chce pić - niech pije, sobie robi wstyd, nie Tobie (jeśli w ogóle można mówić tu o wstydzie - przeciez to sylwester!!). Faceci czasem chcą się za przeproszeniem n.a.j.e.b.a.ć jak autobusy :D taki restart dobrze im robi (o ile nie są alkoholikami oczywiście, ale zakładam że Twojemu po prostu się zdarzyło :) ). Naprawde wyluzuj, bo nie masz żadnego powodu do nerwów a zachowujesz się jakby zrobił na tej imprezie co najmniej wielką awanturę.

Gość une_femme
a że się tak zapytam dzięki za słowa otuchy parę razy zdarzylo sie( a znamy sie 3 lata) ze tak sie upił do nieprzytomności, z tym ze glupoty nie zrobił zadnej ja juz go wzięłam za alkoholikaaa i skreslilam, nawet zadzwonilam do matki i naswietlilam sprawę, powiedzialam ze nie chce go znac ze m,nie zawiodl, zrezsta on tez przyznal ze sie wstydzi za swoje zachowanie w ogole starsznie to przezylam nie chce sie wiazac z kims kto moze ma problem z alkoholem

Problem z alkoholem jest wtedy, kiedy człowiek pije ciągle. Kiedy zaczyna jednego dnia, a kończy po 2 tygodniach i po jakimś czasie znowu się to powtarza. Problem jest wtedy, kiedy człowiek po alkoholu staje się agresywny, wyzywa innych, czasem nie dopuszcza do kaca, tylko aplikuje sobie z rana klina i tak przez kilka dni/tygodni. Twój facet zachowuje się jak każdy inny mężczyzna, oni czasem po prostu muszą się zrestartować :)