Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciskaaaa

Zakłopotanie pomóżcie jak możecie

Polecane posty

Gość ciskaaaa

Cześć dziewczyny! Mam 22 lata i do tej pory reguralnie miesiaczkowałam (reguralnie to znaczy co 31 jeden dni) aktualnie spoznia mi sie okres juz ponad 2 tygodnie. Zaczynam podejrzewac dzidziusia :) oczywiscie wspołzylam ze swoim chlopakiem (on mowi, ze to nie mozliwe bo stosujemy stosunek przerywany ale ja mam inne odczucia) . Wiec tak okres spoznia mi sie dokladnie 16 dni, z objawow opisanych przez inne kobiety nie posiadam nic konkretnego jedynie zaprzestanie misiaczkowania i delikatnego bolu brzucha co jakis czas. Moje piersi sa mo drazliwe na dotyk a podbrzusze wrecz wklesniete, no moze jeszcze bardzo bialy sluz nic poza tym zadnych mdlosci itp. Jak sadzicie to dzidzius? Dziekuje.

przerywany to ŻADNE zabezpieczenie, mozesz byc w ciazy, zrob test ciążowy i tyle

Gość Przecież
stosunek przerywany nie chroni przed ciążą!!Zdradliwa metoda!Dlaczego jeszcze testu nie zrobiłaś?Ciąża jest bardzo możliwa i wcale nie trzeba mieć objawów żeby w niej być.Leć po test albo do lekarza i wszystko stanie się jasne

Gość ciskaaaa
Tak wiem. Oczywiście że zrobie test chodzilo mi o to czy ciaza moze przyjsc tak bezobjawowo.

Gość Przecież
jak wyżej pisałam może być bezobjawowa na początku:)

Gość kakakjakdsa
mam podobnie tez przerywany uprawialismy w dodatku 3 razy jednego dnia... co prawda okres za 7dni ale sie martwie :O

oj dziewczyny... jeśli nie chcecie zajść w ciążę to łykajcie tabletki albo chociaż kupcie gumki, a nie przerywany... no prosze was, seks bez zabezpieczenia a potem zamartwianie... no czyja to wina?

Gość kakakjakdsa
odstawilam tabletki anty i teraz od 2lat uprawiamy przerywany po tym jak nam prezerwatywa pekla 2 razy .... i miedzy 10 -15 dniem cyklu celibat ale jednak strach jest

Gość sdasdasd
zaskakujące jak dużo par wybiera na zabezpieczenie totolotka

Gość ciskaaaa
Test negatywny? Jak jednak sadze ze dzidzi jest :) jutro lekarz :)

Gość stosunek przerywany
nie dosc , ze zadna metoda, nerwowka w trakcie to jeszcze i po co za imbecyle :O