Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kristal karyngton

21 lat . Mam sponsora . Macie pytania?

Polecane posty

Tylko bez wyzwisk , wiem ze kazdy z Was takimi jak ja gardzi (a za plecami chodzi do burdelu) ale forum jest anonimowe wiec mozna pogadac i Wy sie czegos dowiecie.

Gość nudzi mi sie
a co Ty mozesz wiedziec o zyciu Myszko ,jak masz 21 lat? Nic .Poza tym, ze umiesz majtki sciagnac 🖐️

Gość Karta się odwraca
po kodzie Cię znajdą :) Mam nadzieję, że oszczędzą podzieleniem się tą radosną nowiną z twoją matką ;) Nie ma czegoś takiego jak anonimowość w sieci!

Gość ja osobiście bym się
powiesił jakby moja córka która jest w twoim wieku była kurwa:O

Gość nie ma w tyn nic zlego
sam sponsorowalem dwie laski i dodatkowo mialem z 15 prostytutek w zyciu lubie seks, sex jest jedna z najwazniesjzych rzeczy w zyciu, wiec dlaczego go sobie odmawiac a laski sponsorowane maja i seks i kase wiec w ogole zyc nie umierac :)

walczenie z plagą kurestva, jest donkiszoteria i głupotą. Twoje życie, Twoja przyszłość, Twoje łzy będą płynąć, a nie moje, więc bądź szczęśliwa jak najdłużej......

Gość Masz sponsora,po co chcesz o
tym gadać,chcesz się dowartościować,masz jakiś kompleks wewnętrzny z tego powodu.

cóż świadczy to o twoim nieudacznictwie życiowym, są inne sposoby zarabiania pieniędzy, oprócz bycia spluwaczką spermową....

Gość tak, ja mam pytanie
Chwalisz się czy żalisz??:P

Gość ulalalalalalalala666
Ja np.z chęcią bym się pobawil z dziewczyną w twoim wieku w te klocki,tyle że nie wiem gdzie takich niewiast szukac....Ja normalny 28 lat,podobno przystojny....moze jakies male rady...?

Gość Masz sponsora,po co chcesz o
Biedną jesteś dziewczyną,a jeszcze biedniejszy byłby ktoś z kimś byś się związała nie mówiąc mu o swojej przeszłości.

Gość erwtert
"Twoje łzy będą płynąć, a nie moje" Jakie łzy? Ja byłam utrzymanką 2 lata, 9 lat temu, obecnie jestem szczęśliwa, mam ułożone życie i z powodu tamtego układu nigdy nie popłynęły mi łzy, bo niby dlaczego? :O Co to w ogóle za dziwne podejście?

Nie boisz sie ze kiedys to sie wyda np.gdy bedziesz miała męża i dzieci? Wiesz świat jest mały ... Przecież to zwykle kurestwo. Nie.rozumiem dlaczego piszesz że masz sponsora?!!! Sprzedajesz sie tak samo jak panienki z agenc towarzyskich. Pewnie masz się za lepszą od nich a lepsza nie jestes. One też biora kasę za seks,swiadcza usługi seksualne zupełnie jak ty. Dziecko jeszcze z ciebie ...

Gość issis
miliony facetow w polsce korzystaja z dziwek a ci mądrzejsi zdradzają 🖐️ radze sie pogodzic z tym albo zyc zludzeniami ps : kurestwa malolat nie lubie 🖐️