Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karatelia

kurs tworzenia bizuterii

Polecane posty

Jak myslicie , czy kurs tworzenia bizuterii to fajna sprawa? Zajmuje sie tworzeniem bizuterii od ok 2 lat na moim koncie jest wiele super okazow i setki sprzedanych par kolczykow , nie mowiec o innych ozdobach . Od jakiegos czasu mysle o organizowaniu takich kursow dla poczatkujacych .

Gość osdadadaksjdjhe
pokaz jakie rzeczy robisz to ci powiem czy ten twoj kurs wypali.

Gość osdadadaksjdjhe
chyba ze robisz jakas wyjatkowa bizuterie. np. złota ale od podstaw, ale w dzisiejszych czasach kazdy głupi sobie moze sam ja zrobic. nie sztuka kupic pare koralików i innych pierdol do kolczyków czy wisiorków i robic. teraz jets tego pełno wszedzie. mysle ze mało kto na taki kurs sie bedzie chciał zapisac.

Jestem z bydgoszczy . Sprzedaje bizuterie w 2 galeriach . Jedna w RDA a druga to taka mala galeria ale juz poza bydg . Nie mam zdjec ogolnie chcialam zapytac o taki temat . W internecie widzialam wiele kursow , wydawalo mi sie ze moze cos z tego wyjsc . Oczywiscie nie beda za jakas wielka cene tylko tak jak dla ludzi . Lubie to co robie i chcialabym rozwijac sie w tym kierunku i tyle.

Staram sie nie tworzyc jakis oklepanych wzorow . Mam w kolekcji krysztaly swarovskiego , minerały , srebro . Kiedys nawet tworzylam kamieni szlachetnych ale to sie nie przyjelo bo nie mialam odpowiednich odbiorcow .