Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze ratuj

zabil we mnie wszytkie uczucia

Polecane posty

Gość boze ratuj

nie potrafie w nic juz uwierzc, zyc mi sie nie chce, rozrywa mnie od wewnatrz, nie chce juz byc nim ani z nikim innym, kochalam ale w jednej sekundzie przestalam zawalil mi sie swiat. Mam dla was rade nigdy nie oddawajcie sie w zwiazku w 100% ,nigdy nie kochajcie w 100% bo pozniej jest tylko jeden wielki bol ktorego nikt juz nie uleczy.

Gość zdradzi?zostawil??????
???

Gość aha i achhhhh
Niestety, nie zrobił tego. Gdyby zabił wszystkie uczucia, nie pisałabyś tu o bólu itp. W sumie, ja bym chciała, aby ktoś właśnie moje uczucia zabił, ale zabił a nie pogrzebał pogrzebaczem, żeby jeszcze bardziej się rozpaliło, nieważne w którą stronę.

Gość incredibles
nie smutaj sie.... minie troche czasu i dojdziesz do siebie, a wtedy tez bedzie pieknie ;)

Gość a daj spokój
.... Tak to będziez mogła napisać, jak ktoś po raz 3-ci co najmniej to zrobi....:P a póki co, to masz tylko żal po stracie;)

Gość czas leczy rany
a odpowiedni facet może przywrócić wiarę w związki męsko-damskie :) im sie jest młodszym tym większa szansa ze trafi sie na tego co trzeba faceta ......... fakt ze im bardziej pojebany zwiazek sie przeżyło tym dłużej trwa przywrócenie wewnętrznej równowagi a przede wszystkim własnej samooceny odpowiedniego dystansu i jednocześnie przyzwolenie sobie samej na ewentualne nowe błędy związane z nową "wariacja" miłosną ;) inna sprawa ze ludzie po tzw. "wielkiej" nieszczęśliwej miłości naogół sie zamykają są za bardzo ostrożni zresztą trudno sie dziwić .....