Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KINNNNGA

Moja suczka maproblemze stawami juz nie wiem co robic....

Polecane posty

Gość KINNNNGA

otozmoja sunia maproblemze stawami 3 miesiace temu dostawalazastrzyki niestety nci to nie pomoglo weterynarz powiedzial ze przez polroku nie bedzie mogla otrzymywac zadnych antybiotykow na stawy nie wiemcomam robic sunia nie moze wstawac o wlasnych silach trzeba jej pomagac ma problemztylnymi łapkami

Gość Riibyy
Poszukaj form miłośniklów psów -tam uzyskasz lepszą pomoc. Może skonsultuj sie jeszcze z jakimś wetem -poszukaj na forach opinii o weterynarzach, by wybrać najlepszego. Ostatecznie, można psince sprawić taki specjalny wózeczek, jeśli łapek nie będzie się dało uratować. Głowa do góry!

Gość Riibyy
Mój pies też miał problemy ze stawami, ale był starszy. Zył 17 lat, problemy zaczęły się chyba jakoś jak skończył ok 12. Ale radził sobie, chodził, wstawał o własnbych siłach. Będzie ok...

Gość KINNNNGA
moja sunia tez ma12 lat hmm skonsultujesie z weternarzem jeszcze raz

Gość głupim tematom mówimy nie
i wytrzeżwiej najpierw a potem szukaj porad.

Ja swojego psa musiałem uśpić bo już rady nie było,miał dopiero 10 lat

Gość utititi
uważam, że nie mozna zwierzęcia usypiać tylko dlatego, ze np. ma stawy chore... Z tym da się żyć. Wiadomo, że im piesek starszy, tym słabszy. Mój, jak był całkiem stareńki, to nawet od kichnięcia potrafił się przewrócić. Bardzo za nim tęsknię :( W ostateczności są specjalne wózeczki dla psów -gdyby mój musiał mieć taki, z pewnością zrobiłabym wsystko, by go miał...