Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luchahax

ratunku!! co to moze byc ? infekcja? uczulenie ?

Polecane posty

Gość luchahax

mam wielki problem. okolo 5 dni temu poczulam delikatne pieczenie podczas sikania. w sylwestra mimo to kochalam sie z chlopakiem. rano poczulam swedzenie, pieczenie i bol nie tylko podczas sikania ale tez kiedy sie dotykalam prubujac sie podrapac. jest to straszny bol podczas oddawania moczu i straszny bol i swedzienie w okolicach lechtaczki. zrobily mi sie jakby male strupki. kupilam inne niz zwykle glowki do golarki ale golilam sie w dzien sylwestra a juz wczesniej mnie delikatnie pieklo. uzywam jakiejs masci na grzybice. prosze nie pisac glupich komentarzy, ze 'trzeba bylo sie myc itd.' poniewaz o higienie bardzo dbam, nie wiem od czego moglo sie mi tak zrobic. dodam jeszcze ze w sobote skonczylam brac drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych(yasmin) i powiennam miec juz miesiaczke, jednak nie zapowiada sie na to narazie. bola mnie jajniki. czy to moze byc skutek tabletek anty ? nigdy nie mialam takiej infekcji. co to do cholery moze byc ? i co powinnam zrobic ? wstydze sie isc z tym problemem do lekarza..na sama mysl robi mi sie goraco, nie przeszlo by mi chyba przez usta jakbym miala to co napisalam anonimowo powiedziec lekarzowi :(((((((((((

Gość ulalalal234
to może być zapalenie pęcherza plus jakaś infekcja, tez kiedys tak miałam-idz do lekarza!

No niestety najlepiej jak pójdziesz jednak do lekarza, bo z takimi infekcjami nie ma żartów!! A na forum nikt raczej lekarzem nie jest i nie przepisze Ci żadnego lekarstwa. A jaki to wstyd? Idź normalnie do ginekologa niech Cie zbada, przecież to w końcu lekarz i nie jedno w życiu widział!!

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mozlwe ze jaks infekcja pochwy idz do gina bo nikt tu wrózka nie jest i nie powie ci co to jest

Gość ulalalal234
racja, nie mozna bagatelizować takich objawów i nie ma się czego wstydzić

Gość luchahax
ehh no chyba nie mam innego wyjscia.. jutro sie zarejestruje do ginekologa.. chociaz mam nadzieje, ze mi przejdzie do jutra ;( chociaz to pewnie nie jest mozliwe... yh;/

Gość TaAniaTa
Umów się do gina a miedzy czasie stosuj Tantum Rose, Tribiotic, żurawina i Lacibios femina. Pozdr.

Gość luchaha
dzieki bardzo TaAniaTa. poczytalam o tych lekarstwach na internecie i zaraz lece do apteki.. jest troszke lepiej niz wczoraj ale dalej boli, piecze i swedzi.