Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkoła uwodzenia - dla mężczyz

Jeśli jesteś mężczyzną - pamiętaj!

Polecane posty

Gdzie Ci mężczyźni... Kobieta zwraca uwagę na : zapach ( mydło + trochę wody kolońskiej zestaw idealny) wygląd ( budowę ciała- mile widziane szerokie ramiona, płaski lub umięśniony brzuch, czyste paznokcie, zdrowe zęby, zadbane włosy, cera) ubiór ( czysty, schludny, nieprzechodzony, buty również czyste) Sposób mówienia ( mówiąc patrz w oczy, uśmiechaj się, bądź pewny siebie ale nie przeginaj, bądź wyprostowany) I oczywiście słucha tego co mówisz o sobie, ludziach i wyciąga wnioski Nigdy nie zamieszczaj ' lepszych' fotek jeśli planujesz znajomość przez internet. Jeżeli znacie się np. z pracy nie udawaj kogoś innego ale też powiedz coś więcej o sobie niż do tej pory koleżanka wiedziała

Gość sfsdfsdfsdf
bzdura, kobiety zwracają uwagę na kase

Jestem 100% kobietą i mam gdzieś kasę mężczyzny- sama potrafię zarobić. Nawet największy bogacz jest skreślony jeżeli nie spełnia powyższych warunków.

To nie tyle co szkoła uwodzenia, a raczej ładnie ujmując - podstawowe podstawy:D

Szkoda tylko, że tych podstawowych podstaw nie spełnia co drugi mężczyzna. I, że albo tego nie wie albo nie widzi ile mu brakuje do bycia mężczyzną.

Gość sfsdfsdfsdf
Czy umówiłabyś sie z bezrobotnym, który poza tym spełnia wszystkie wymienione warunki?

Gość a to już plaga kurestwa
kurwa to juz było

Oczywiście. Chyba, że po spotkaniu okazałoby się, że jest bezrobotnym na własne życzenie - ' nie robię bo mi się nie chce'. Kobieta słucha. Mężczyzna powinien być ambitny.

Gość sfsdfsdfsdf
A jak jest bezrobotny np. od roku i nic nie wskazuje na to, żeby przestał nim być?

To znaczy, że jest mało ambitny. Brakuje mu siły i chęci do zmian. Nawet jeżeli ma duże zaplecze finansowe to bezczynność zabija. Jeżeli nic nie wskazuje na zmianę to po co dawać szansę komuś kto z natury swej jest już ukierunkowany na nieróbstwo:)

Gość sfsdfsdfsdf
Jakos o tym nie wspomniałaś w pierwszym poście. Co jeszcze pominęłaś? Koniecznosć posiadania domu i samochodu? Wysoką pozycje społeczną? Ciekawe, że o takich rzeczach kobiety nigdy nie wspominają. Czyżby wstydziły sie, że są materialistkami?

sfsdfsdfsdf - chyba naprawdę nie czytasz ze zrozumieniem... Poza tym, gdyby wpisać każdy nienormalny detal mielibyśmy niekończącą się listę.

Ambicja nie równa się kobiecemu materializmowi. Uwierz, że w swoim życiu poznałam kilu bogatszych mężczyzn. I miałam również propozycję zamieszkania ' siedzenia w tym wielkim domu i nic nie robienia' Jednak ambicja moja na to nie pozwoliła. Kobiety nie szukają domu i samochodu ale szukają mężczyzny, na którego będą mogły polegać, który będzie ich wspierał i z gruntu rzeczy będzie silniejszy. Związanie się z nieambitnym nierobem, który chce być utrzymankiem kobiety nie jest dobrą perspektywą. O ile mogłabym przyjąć pod swój dach mężczyznę spełniającego powyższe kryteria o tyle nie zaakceptowałabym braku ambicji. A ambicja nie pozwala stać w miejscu:P

Gość sfsdfsdfsdf
W takim razie wypadałoby ambicje dopisać do tej listy i to na pierwszym miejscu

Gość sfsdfsdfsdf
W takim razie wypadałoby ambicje dopisać do tej listy i to na pierwszym miejscu

ja czesto mam do czynienia w swojej pracy z klientami plci meskiej i przychodzi do mnie tyle typów mezczyzn, ze wyrowniam kilka wad i zalet, ktore decyduja jakie zdanie bede miala o danym mezczyznie: Odstrasza: - zapach.... Nie tylko zapach " nieswierzości' danego 'produktu', ale rowniez zapach kioskowej wody kolonskiej czy papierosow.... - zarost.... jak facet sprawia dobvre wrazenie ogolne i zarost ma taki kilkudniowy, lub delikatnie skorygowany, to poteguje dobre wrazenie, wrecz niktorym tak pasuje kilkudniowy zarost, ze wygladaja seksownie, natomiast jezeli widze przecietniaka i do tego zarosnietego to odpada.... - zeby.... MUSZĄ byc kompletne, to jest nie do podwazenia.... nie utracone, popsute, czy tez calkowity brak.... do tego dobrze by bylo gdyby byly(jezeli nie biale) to chociaz lekko zoltawe, ale nie brudno-pomaranczowe - dlonie... czyste paznokcie, obciete na krotko, rowne... zdarzaja sie petenci plci meskiej, ktorzy maja paznokcia u malego palca dluzszego niz ja w karnawale(jak to mkiedys klient powiedzial " do dlubania w nosie" ) - porażka - odpada brudne lub nieswierze ubranie i duze stare, brudne adidasiory lub pantofle z dziurami jak sandaly.... porazka - rozczochrane lyb tluste wlosy - sposob mowienia: zwroty typu: no, no, wie pani o co mi biega; to moge czy nie?; dobra...; moje uszanowanko; stara mi mowila, itp.. prostackie wymowki

ja czesto mam do czynienia w swojej pracy z klientami plci meskiej i przychodzi do mnie tyle typów mezczyzn, ze wyrowniam kilka wad i zalet, ktore decyduja jakie zdanie bede miala o danym mezczyznie: Odstrasza: - zapach.... Nie tylko zapach " nieswierzości' danego 'produktu', ale rowniez zapach kioskowej wody kolonskiej czy papierosow.... - zarost.... jak facet sprawia dobvre wrazenie ogolne i zarost ma taki kilkudniowy, lub delikatnie skorygowany, to poteguje dobre wrazenie, wrecz niktorym tak pasuje kilkudniowy zarost, ze wygladaja seksownie, natomiast jezeli widze przecietniaka i do tego zarosnietego to odpada.... - zeby.... MUSZĄ byc kompletne, to jest nie do podwazenia.... nie utracone, popsute, czy tez calkowity brak.... do tego dobrze by bylo gdyby byly(jezeli nie biale) to chociaz lekko zoltawe, ale nie brudno-pomaranczowe - dlonie... czyste paznokcie, obciete na krotko, rowne... zdarzaja sie petenci plci meskiej, ktorzy maja paznokcia u malego palca dluzszego niz ja w karnawale(jak to mkiedys klient powiedzial " do dlubania w nosie" ) - porażka - odpada brudne lub nieswierze ubranie i duze stare, brudne adidasiory lub pantofle z dziurami jak sandaly.... porazka - rozczochrane lyb tluste wlosy - sposob mowienia: zwroty typu: no, no, wie pani o co mi biega; to moge czy nie?; dobra...; moje uszanowanko; stara mi mowila, itp.. prostackie wymowki

Lista była pisana pod względem wizualnym, oczywiście ambicja i inne cechy wychodzą w praniu czyli przy rozmowie.

Zapomniałam dodac że ma byc prawiczkiem.

Porady gratis:) Aby było więcej szczęśliwych kobiet :)

Prawiczkiem być nie powinien... no chyba, że mówimy o chłopcach przed 20 rokiem życia:P

Musi być prawikiem, precz podszywy :O

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Wiesz, że te porady są bez sensu? Facet który ich nie stosuje a zacznie "bo tak się uwodzi" nie załatwi "szczęsliwej" kobiety a najwyżej "przeruchaną" i porzuconą. Facet który nie stosuje tych porad a "zacznie bo ma 35 lat i nigdy nie miał dziewczyny" i tak żadnej nie "uszczęśliwi" bo ma "beznadziejny charakter" więc takie porady i tak są na nic innych możliwości nie ma możesz się nie produkować ;)

Gość jak wilczyca
Nie może być prawiczkiem - won podszywy:P

Pesymiści też nie są mile widziani:) Wygląd, sposób bycia ma wielkie znaczenie. Urok osobisty, inteligencja, słownictwo, sposób patrzenia a także siedzenia. wszystko to składa się na całość. Jestem jaki jestem - to za mało. Mężczyzna sam powinien chcieć zaimponować kobiecie. Życzę sobie i wszystkim kobietom prawdziwych mężczyzn:)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
i jeszcze "nie prawiczek" :D dobre gdzie ty znajdziesz faceta z doświadczeniami seksualnymi (dobra sa prostytutki) i związkowym który jest jak przeciwność twoich porad? Mało prawdopodobne :D A przecież porady są potrzebne tylko tym którzy ich nie znaja/stosują. Ogólnie temat jest nieprzemyślany 🖐️

Gość *centurion
spadaj durna babo :D

Gość Milena Volvo
Diobrze napisane- tera faceci przypominają dupy wołowe.