Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzonyzyciem

Chciałbym pokochać jakąś dziewczyne ,ale żadna nie dała mi szansy :(

Polecane posty

Gość zawiedzonyzyciem

tu nie chodzi o charakter , bo dopóki rozmawiamy na gg czy czacie (normalnym a nie eortycznym) jest ok , przez telefon podobnie , gdy wysyłam zdjęcie niektóre milkną ...rozumiem nie każdemu się podobam , z kilkoma się spotkałem ...mimo świetnego kontaktu przed spotkaniem całonocnych rozmów przestają się odzywać :( Zero jakiegokolwiek wyjaśnienia , albo wykręcanie kota ogonem :o W realu nigdy żadnej nie poznałem , w szkole wszystkie wolały przystojniaków , łysych dresów i przebojowych . Na studiach jest to samo rozmawiam z niektórymi i nic pozatym . Nie widzę zainteresowania moją osobą więc nie proponuję niczego... Jest mi bardzo przykro :(

Autorze,powinien się cieszyć.Kobiety cię zniszczą,to zimne suki.Jak byś był przy kasie to twój wygląd nie przeszkadzał by im.Ja tam jakiś brzydal nie jestem,ale z moimi zarobkami to i tak żadna by mnie nie chciała na dłużej:-(

Gość sama jak palec niestety
skąd jesteś?

Gość kuzguwu
człowieku, ja mam odwrotnie, większość dziewczyn chciałaby by ze mną kręcić a ja się boję zagadać bo jestem chorobliwie nieśmiały i też mi jest przykro. Bo niby mogę a jednak nie mogę. Takie już życie.

Gość zawiedzonyzyciem
Nie chodzi o pieniądze , w biedzie nie żyję , nie chwalę się kasą rodziców , sam pracowałem w wakacje ,żeby od nich nic nie brać . Z mazowsza

Gość lolaaaaaa
kuzguwu To umów się ze mną ;)

Gość fiubździu*
wiecej pewnosci siebie i otwartosci na ludzi i inicjatywy

Gość kuzguwu
a skąd jesteś?

Gość zxcdvfbgjg
pewnie cos nie tak z wygladem Twoim pokaz fotke moze doradzimy co zmienic

Gość lolaaaaaa
Kraków, a ty?

Gość kfnd vdfvof bgo
wrzuc jakies zdjecie ocenimy czy jest z toba az tak zle i postaramy sie pomoc cos podpowiedziec jak zmienic to i owo

Gość taka tamta owamta
niestety przedmówcy mają rację dla wielu dziewczyn bardzo będzie się liczyło to czy masz kasę czy nie chociaż to dla mnie zagadka dlaczego po pasjonujących dyskusjach nie chcą się z Tobą spotkać - w końcu to nie były te dla których kasa czy wygląd się liczy a co z Twoim wyglądem?

Gość edzio listonosz
witaj chłopie na ziemi :D Wiekszosc lasek leci na zajebista twarz , na umiesnienie , lubią byc bajerowane glupimi tekstami a twierdza co innego , najelpszy bylby ksiaze z bajki :O Sam sie przekonales o tym , gadales z nimi ,bylo super - spotkanie , prawdziwy ty...pomyslaly '' myslalam ,ze jeste bardziej przystojny , szukam dalej'' mam to samo

Gość bogini wśród kobiet
a adorujesz je chociaż cz tylko rozmawiasz ?

Gość kuzguwu
ja też :)

Gość zawiedzonyzyciem
Też mnie to zastanawia , długie rozmowy , smsy telefony a potem ? albo nagłe zerwanie kontaktu albo wykręcanie się , po jednym spotkaniu napisałem jej smsa ,że dziękuję za miły spacer i popołudnie , nie odpisała - ok rozumiem , wieczorem była na gg - zapytałem jak powrót do domu , krótkie : aa dobrze dzięki ...zaproponowałem spotkanie w przyszłym tygodniu , odpowiedź : nie wiem...zobaczymy . Zagadywałem tak przez kilka dni jak dawniej , ciągle takie odpowiedzi sugerujące ''spierdalaj'' :( bogini wśród kobiet - to nie były zwykłe rozmowy , można powiedzieć wirtualny flirt , w realu bałbym się tak zachować ,a przez ''kabel'' mogę się otwoerzyć , pokazać prawdziwego siebie... i może tu jest problem ? Wyobrażały sobie mnie jako ideał ...a przyszedł cichy ,nieśmiały chłopak :/

Gość kuzguwu
daj numer, pogadAMY

To jest tak. Im bardziej szukasz na siłę, tym mniejsza szansa na to, że któraś Cię zachce. Nie wiem jak to działa, ale tak jest i to nie tylko w tą stronę, ale odwrotnie również. Przestajesz szukać i nagle się znajduje.

Gość lolaaaaaa
kuzguwu, a ile masz lat? Ja mam 20

Gość zawiedzonyzyciem
Ja nie szukam na siłę , najczęściej to one zagadują pierwsze. Na spotkanie też nigdy nie nalegam :o

Gość bogini wśród kobiet
jestem sceptyczka jesli chodzi o kontakt wirtualny. Ludzie wtedy nie sa sobą, tylko udaja takich jakimi by chcieli byc (nie zawsze ale czesto) i wtedy spotykaja sie 2 obce sobie osoby (mimo ze przedtem tyle rozmawialii tak sie rozumieli), w wirtualu mozesz sie osmielac ale szukaj dziewczyny w realu

Ja też nie polecam rozpoczynania znajomości w ogóle przez sms-y albo internet. Niekiedy może i wychodzi, ale szczerze mi byłoby głupio się przyznać, że męża poznałam np na sympatii..

Gość ergo ergasias
Racja, ja na czatach i na gg jestem zupełnie inną osoba :) rozgadaną , smiała, szalona o wszystkim potrafie rozmawiac , o najwiekszej glupocie , czasami uzyje brzydkiego slowa , czego bym nigdy naprawde publicznie nie zrobila , gram osobe o charakterze jaki chcialabym miec... a gdy przychodzi do spotkania - niewypały jak u ciebie masz racje - one sobie wyobrazaly ,ze bedziesz taki jak na gg , spotaliscie sie i byly zawiedzione i rozczarowane . W zeszlym roku zrezygnowalam z poznawania ludzi w ten sposob , na dluzsza mete takie znajomosci są plytkie i pozbawione sensu . moze 1 procent znajdzie tam kogos dla siebie , ale reszta niestety nie

Gość kuzguwu
22

Gość Zuzanna Ameliia
17:17 [zgłoś do usunięcia] zawiedzonyzyciem Też mnie to zastanawia , długie rozmowy , smsy telefony a potem ? albo nagłe zerwanie kontaktu albo wykręcanie się , /.../ to nie były zwykłe rozmowy , można powiedzieć wirtualny flirt , w realu bałbym się tak zachować ,a przez ''kabel'' mogę się otwoerzyć , pokazać prawdziwego siebie... i może tu jest problem ? Wyobrażały sobie mnie jako ideał ...a przyszedł cichy ,nieśmiały chłopak :/ Dokladnie tak.

Gość taka tamta owamta
skoro piszesz, że na gg jesteś otwarty, śmiały flirtujesz a w realu jest inaczej to czego się dziwisz dla tych dziewczyn jesteś inną osobą. a może spróbujesz zachować się następnym razem tak jak na gg w sumie niewiele masz do stracenia - ewentualnie swoją nieśmiałośc :)

Gość lolaaaaaa
wolę nie podawać tu swojego gg, ale to jest mój mail, odezwij się do mnie magda1640@op.pl to wyślę ci gg :)