Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkowy sen 24

Zaprosiłam go do kina ,a on odmówił ,... :( - olac go ,czy walczyc dalej?

Polecane posty

Gość mandarynkowy sen 24

jestem w trakcie rozwodu mam 4 letnie dziecko :), rok temu poznałam kolesia kawalera :) świetny facet:) był wczoraj u nas. Niby tylko w odwiedzinach ,ale ...:) dzisiaj zaprosiłam go do kina a on odmówił, bo niby szedł do znajomej na urodziny , a mi odpowiedział ..., może kiedyś ? , kto wie? zdenerwowało mnie to bardzo :((((((((((((

Powinnas poczekac az to on zaprosi Ciebie, teraz nie rob nic, nie odzywaj sie czekaj na jego ruch, jesli bedzie chcial to sie odezwie, faceci tak maja

Gość mandarynkowy sen 24
to sie zdziwisz ale napisalam mu tylko 2 smsy ,a on mi odpisal ''pogadamy''. i co teraZ?

Gość ...ot..co...
tylko dwa albo AZ dwa 😴

Gość mandarynkowy sen 24
HEJ NIE PODSZYWAJ SIĘ PODE MNIE I NIE NAPISAŁAM ANI JEDNEGO SMSA, NIE WŁAŻE MU NA GŁOWĘ .,,, TYLKO SPYTALAM I ZAPROPONOWAŁAM , RAZ WIECEJ TEGO NIE ZROBIE ,,,,

Gość bandziorka
mandarynkowy sen 24 Ile on ma lat?

faceci wola kobiety bez bagazu po co komus dodatkowe problemy...niestety prawda...

Gość nie wychyliłabym się
z taką propozycją. Kobiety, co z wami? Zwierzyna ma gonić mysliwego?

ta rozmowa dotyczyła spraw zawodowych , później zaczęliśmy rozmawiać ogólnie o wszystkim . Az w końcu zeszliśmy na temat , co porabiamy dzisiaj i on pierwszy napisał,że idzie do koleżanki , a ja na to wypaliłam ,szkoda , myślałam,że wybierzesz się z nami ze mną ii moim dzieckiem do kina bo idziemy dzisiaj itp. tak wyglądała rozmowa, jeżeli chodzi o ścisłość, to nie wiem czy mu się narzucam tak bardzo skoro ona sam wczoraj przyjechał bez zapowiedzi i siedział parę dobrych godzin Moim dzieckiem jest zachwycony i już zapowiedział się ,że następnym razem jak przyjedzie , zgra jej bajki i przywiezie . Nie wiem jak to odebrać ? Wszystko oficjalnie .... nie wiem może ma taką metodę ... on ma 26 lat , ja 24

Gość gguystd
autorko co znaczy "niby w odwiedzinach,ale...." Walilas sie z nim?

Gość nie wychyliłabym się
i jeszcze chciałaś bilet mu kupić? Kobieto, zastanów się czy facetowi będzie się chciało wyważać otwarte drzwi? Beznadziejnie zajechałaś tekstem z tym kinem, jeszcze z dzieckiem!!! A co on , niańka? Teraz jest zachwycony jak przyjeżdżado Ciebie bo na coś liczy ale na pewno nie myśli o Tobie poważnie

nie waliłam się z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeżeli o to wam chodzi a poza tym nie wiecie jaka jest sytuacja , nie znacie , go to nie jest taki facet jak wszyscy , jest normalny , który chce mieć rodzinę .... a wy zakładajcie sobie szpilki i wsiadajcie na ścigacze :D:D:D głupole