Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał kocha ją

Gdzie zabrac ukochaną na zaręczyny?

Polecane posty

Gość Michał kocha ją

Chcę sie oswiadczyc mojej ukochanej jeszcze tej zimy. Podajcie mi jakies fajne romantyczne miejsce na zareczyny. Wolalbym zeby to bylo w Polsce i nie w gorach, bo Ona nie lubi gor zimą:) cena nie gra roli, chcę zeby była po prostu zachwycona i szczesliwa

Gość kajojina wiejska
synu ale to nie Ty :O /wiesz,że mamusia tu jest;)/ Paryż/śniadanie na wieży Eifla:)

Gość Michał kocha ją
Polska. Mamy za mało czasu, oboje pracujemy, u mnie slabo z urlopem, moja ukochana pracuje z biurze jednosobowym i niechetnie chca jej dac dwa0trzy dni ciagiem. Albo ma wziac min. tydzien, albo piatek i poniedzialek, a szkoda tak duzo urlopu. lepiej na wakacje zostawic.\ Wiec wybralem piatek, sobota, niedziela i poniedzialek.

Gość kajojina wiejska
uffffffffff to nie Ty;) zrób sam kolacje ,zamów kwiaty niech na daną godzinę przyniosą z kwiaciarni no a później... nic nie napisałeś o nie co lubi jaka jest,musisz pod jej gusta zadziałać i tak Cię przyjmie:P powodzenia;)

Gość Michał kocha ją
Lubi miec kontakt z ludzmi, lubi duzo spac, kolekcjonuje paski i torebki, ma bzika na punkcie pomadek i blyszczykow, lubi slodkie zapachy, stonowane kolory, ale zawsze ma jakis ostry akcent, np. pomaranczowe paznokcie, lubi zawsze dobrze wygladac, elegancko i z klasa, studiuje zaocznie, robi rozne kursy, wspolpracuje z PZU i pracuje w oddziale banku, lubi poszalec po pracy, nie lubi nieuczciwych ludzi ani takich co maja w nosie innych i siebie, nie lubi jak ktos nie dba o swoje otoczenie, jest bardzo sympatyczna dla wszystkich i niesamowicie cierpliewa, jak cos robi to zawsze tak zeby to bylo zrobione perfekcyjnie, lubi morze, krzyczy z radosci kiedy staje na plazy(a do morza mamy daleko niestety), lubi zjesc w fajnej knajpce, choc od chinczyka tez nie stroni, i uwielbia magdonaldowe smieci. Duzo by pisac. Uprawia jogging i lubi jezdzic na rowerze.

Gość fgjyfc
to zabierz ja w weekedn nad morze i oswiadcz sie na plazy albo np na lodowisku cos zorganizuj

Gość Michał kocha ją
A nad morz do jakiej miejscowosci? Zawsze jezdzilismy do łeby na zmiane z Władysławowem, ale zima te miasteczka sa pewnie zalatane dechami, zadnych atrakcji. Kiedys facet nam powiedzial ze zima w lebie jeden sklep otawrty i zadnej knajpy czy pizzerii. Myslalem o Sopocie, ale tam nigdy nie bylismy

Gość fgjyfc
w sopocie bedzie sporo ludzi, np oswiadcz sie na molo :)

Gość Michał kocha ją
A sa tm zima jakies inne atrakcje? Np. jakies fajne kono, lodowisko, knajpki czynne zima czy jakis klub?

Gość shewhoisamazing
taaaak do sopotu i tam daj pierscionek na plazy a potem na pyszny obiad do fajnenj restauracji albo hotel i kolacja do pokoju x))

Gość Dolores78
postaw na trojmiasto:) moze gdansk?:)

Gość hcal
Mi chłopak oświadczył się w Sopocie:Dpolecam

Gość lolalalala
Mój kuzyn pamiętam, że się oświadczał w Krakowie na Kopcu Kosciuszki, byli tylko oni a ona przeszczęśliwa:) na samej wierzy wysoko, cudowny widok na miasto:)

Gość serena bler
dla mnie wystarczyłaby romantyczna muzyka, świece (teelighty) w pustym mieszkaniu (bez domowników) :D

Gość Michał kocha ją
Mojej kobiecie tez zapewne by to wystarczylo, poniewaz cieszy sie z kazdej drobnostki, nawet gdy na zakupach kupie jej jej ulubione czaspoismo. Chcialbym jednak zeby pamietala ten dzien do konca zyci i mogla go zawsze z radoscia wspominac. I niestety nie dam jej kwiatow, bo tez nie lubi. ns poczatku sa piekne, a kiedy wiedna, ona smutnieje razem z nimi

Gość wykopyrtka
czlowieku nie zastanawiaj sie tylko do Sopotu z nia i oswiadczysz sie na plazy, tam jest pieknie!! A Gdansk bliziutko i tam do knajpki pojdziecie i beda wszelkie atrakcje napewno bo to swietne i piekne miasto. Skoro tak lubi morze to co sie jeszcze zastanawiasz.

mój poszedł w klasykę - przyszedł do mojego rodzinnego domu z rodzicami, dał kwiaty mamie i mnie, mi - pierścionek z przyklękiem- dławiły mnie łzy wzruszenia, obie mamuśki też. Potem było przyjęcie dla nas . I było cudnie. Baardzo Go kocham.

Gość Michał kocha ją
Kobieta? To ze dobrze pisze o swojej kobiecie to zle?

Gość Michał kocha ją
myslalem jeszcze o anglii, bo chaila jechac na wyspy zima, ale mam polamany dowod osobisty i trzeba czekac miesiac, a chcialbym zebysmy gdzies wyskoczyli za dwa tyg.

Gość z tego co piszesz to taka
typowa, standartowa laska, wiec mysle zabierz ja np. na dwa dni za granice do hotelu, powinno jej sie podobac

pracuje w hotelu polaczonym z restauracja...miesiac temu przyszedl do nas chlopak bo chcial sie zareczyc ze swoja dziewczyna. Przygotowalismy dla nich romantyczna kolacje w zaciszu restauracji...na stole serdusz,a swiece itp...wynajal apartament i w nim tez zrobilismy super atmosfere...swiece, platki roz, serduszka na lozku....najpierw zjedli kolacje a pozniej zabral ja do apartamentu i sie oswiadczy, ale juz podczas koacji bylo widac, ze dziewczyna jest przeszczesliwa...http://www.romantycznyweekend.eu/search,weekend,we-dwoje,id,1,typ,hotel.html tu sobie wyszukaj jakis hotel czy co chcesz w Twojej okolicy...ja maiaolm zapisamny super hotel ale usunelam linka...poszukam moze go znajde....

w Sopocie na molo może być wietrznie i bardzo zimno więc myślę, że to odpada... ale jeżeli chcecie llecieć do Anglii. to np. w samolocie pogadaj z "obsługą" i powiedz ze chcesz sie oswiadczyc itd. i zebys powiedzial to przez ten mikrofonik co stewardessa cos tam zawsze gada:))))) a potem jakis mjuzik itd ...:) takie to by byłoo romantyczneeeeeeeeeeeee:)

Gość Michał kocha ją
A moze polecicie mi jakis fajny pensjonacik w Sopocie?

Gość a wg mnie
Mój kolega zaprosił wszystkich najbliższych znajomych do kina na film, wynajął sale. Każdemu dał bilety z zaproszeniem, ale nie podał prawdziwego powodu. Jak już wszyscy usiedli na swoim miejscu, wyszedł na scenę i się oświadczył. Oczywiście piękna przemowa i takie tam. Było romantycznie. Dziewczyna niczego się nie spodziewała. :)

Gość aaaaaaaaanka____
NIE POLECAM PLAŻY! Mój narzeczony też mi się oświadczył na plaży a było tak zimno, że tylko marzyłam o tym, by wrócić do auta!

Gość gość
A może restauracja? Co wy na to?

Jeśli biega i ma stałą trasę mógłbyś ją zaskoczyć właśnie wtedy;) Wyobraź sobie, że ona truchta ze słuchawkami na uszach i nagle widzi transparent ze swoim imieniem a na chodniku strzałkę, żeby biegła dalej. Biegnie i widzi kolejne: "kocham Cię", "wyjdziesz za mnie?";) Taki pomysł mi wpadł do głowy. Na końcu trasy stałbyś z bukietem kwiatów i pierścionkiem;) Oczywiście, jeśli chcesz to zrobić z większą pompą możesz stworzyć sztuczną mini plażę;p

Gość gość
do łóżka

Gość gość
moze do restauracji? my bylismy tu ostatnio www.mariaszek-gdynia.pl/ i jadlam rybe i jakas zupe :) bylo smaczne, a miejsce mega klimatyczne