Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjyfc

kto ogladal chlopca w pasiastej pizamie?

Polecane posty

Gość fgjyfc

jw. co sadzicie o tym filmie?

Gość ktossss
przerażający, wzruszający i wciągający. taki prawdziwy, chociaż sama historia poznania się chłopców mało prawdopodobna. i mały Jack Scanlon przeuroczy

Gość serena bler
dla mnie był to niesamowity film, bardzo go przeżyłam ogólnie rzecz biorąc nie wydaje mi si,ę prawdopodobny taki przebieg wydarzeń, ale nie przeszkadza mi to zachwycać się tym filmem i płakałam...

Gość ktossss
za filmweb'em: Lata 40-te, czas wojny. Bruno ma 8 lat mieszka w Berlinie razem z siostrą i rodzicami. Jednak pewnego dnia rodzina przenosi się na wieś, aby towarzyszyć ojcu niemieckiemu oficerowi - w jego nowej pracy. Bruno łamie zakaz opuszczania nowego domu i poznaje okolicę. W ten sposób zaprzyjaźnia się ze Szmulem chłopcem, który mieszka w innym, nieznanym świecie za kolczastym ogrodzeniem...

Gość pawiankaaaaaa
Ja oglądałam, bardzo mi się podobał. Zakonczenie faktycznie porażające, ale nie płakałam.

Gość MartiNikka
Jeśli chodzi o fabułę, to straszna bajka, ale jeśli ogląda się z przymrużeniem oka pod względem historycznym, to ciekawy film z dobrym zakończeniem (co coraz częściej jest rzadkością w filmach).

Gość fgjyfc
ja jak ogladalam peirwszy raz (nawet nie wiedzialam do konca o czym bedzie film) ryczalam jak bobr na koncu.

ja nie płakałam, mnie zmroziło za to ryczałam na jeńcu

Gość fddgddf
mi bylo najbardziej szkoda tego sluzacego ogolnie film fajny ale koniec mnie nie wzruszyl