Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercy^

Czy każdy facet chce miec dziwke nie dziewczyne? :(

Polecane posty

Mam na imię Maryśka. Od paru miesięcy podobał mi sie pewien chłopak i naprawdę ucieszyłam się kiedy zaprosił mnie na swoją osiemnastkę. Osobiście... właściwie byłam jego osobą toważyszącą na jego własnej imprezie. Wiadomo , spił się i poprosił , zebym zaprowadziła go do sypialni. Gdy już tam weszliśmy , zaczęlismy się całowac , on nagle chwycil mnie za włosy i przystawił moją głowę do swojego rozporka wyrywając mi naprawdę garśc włosów. Dostał w ryj , ale prawda jest taka , ze musialam się z nim mocowac dobre 5 minut nim wyszłam. Potem powiedzial mi , żebym nie udawala cnotki bo slyszal od mojego bylego , ze ''dupy to ja daje co 5 minut''. A rozstałam sie z nim właściewie w zgodzie. Powiedzcie mi dziewczyny , jak ja mam sie z kims związac skoro tak się przejechałam na dwóch facetach w tak młodym wieku! Do tego krązy o mnie plotka , ze jestem dziwką a ja nawet nie straciłam jeszcze dziewictwa. Co mam zrobic? Rodzice nie godzą się na zmiane szkoły...

Może powinnam wszystkim rozpowiedziec jak bylo naprawde? Powinnam sie w tym babrac?

Moze powinnam rozpowiedziec jak bylo? Jest sens sie w tym babrac?

Gość moze byc uzalezniona
Kazdy facet co nie ma kobiet opowiada ze je mial. radze Ci zaczac pytac obu bylych kiedy maja zamiar stracic swoje prawictwo. Tylko rob to zawsze przy znajomych.

A czy twój wiek nie jest za młody na jakiekolwiek związki?A ty już miałaś dwóch,więc co się dziwisz że takie ploty o tobie chodzą?

Oj ze szczerym uśmiechem jak ktoś coś powie mów, że chciałaś z tym swoim pierwszym to zrobić ale niestety nie stawał na wysokości zadania i to wielokrotnie:)

Gość qsfhgfdsghgfd
Bagno co ty chrzanisz? 18 lat to calkiem normalny wiek na pierwsze doswiadczenia z partnerami,nie mowie seksualne bo zaraz sie tutaj przyczepia..Zazwyczaj ludzie swoje pierwsze milosci przezywaja wlasnie w wieku kilkunastu lat wiec nie wiem co to za tekst.. Pozatym z tego co ja zrozumialam to autorka miala jednego chlopaka a ten drugi jej sie podobal ale nic ich nie laczylo,a jak w koncu okazal swoje zainteresowanie to po alkoholu pokazal tez prawdziwe oblicze. Do autorki: ze swojej strony moge Ci tylko powiedziec zebys sie nie przejmowala debilami. Niestety w zyciu czesto jest tak ze zanim znajdziemy osobe ktora jest cos warta to musimy spotkac paru idiotow.Niezaleznie czy chodzi o zwiazki czy o przyjaznie.Tego nie da sie przeskoczyc.Chlopaka spusc na drzewo i jak bedzie walil jakies krzywe komentarze pod Twoim adresem to mozesz dowalic mu jego wlasna bronia, z usmiechem powiedziec ze widac ze ciezko znosi porazke i odrzucenie. Teksty o tym ze mu nie stanal czy jakies inne podwazajace jego meskosc raczej odradzam,bo to moze potem sie obrocic przeciwko Tobie. Koles bedzie sie mscil a inni pomysla ze faktycznie cos jest na rzeczy. Ale generalnie ja na Twoim miejscu bym nie babrala,szkoda czasu na debili.

Gość jak on robi z ciebie dziwke
to ty zrob z niego prawika tak zeby sie wszyscy o tym dowiedzieli. I pokaz wszystkim dziewczynom i chlopakom , ze on robi dziwki z dziewczyn co ich nie zaliczyl. Zostanie prawikiem do konca zycia a ty bedziesz miala zemste.