Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurcze co robic?

czy ma ktos hemoroidy?

Polecane posty

Gość o kurcze co robic?

ja niestety mam i moze ktos mi doradzi jak sobie z nimi radzic? Jakie czopki czy masci sa najlepsze? mloda ejstem ale niestety w pracy dosyc duzo sie nadzwigam i to przez to...prosze bez glupioch komentarzy

Gość jutrobedzie futro
goraca lutownice trzeba wlozyc i przejdzi jak reka odja :)

Gość r...a....
właśnie łykam procto-hemolan control zobaczymy czy działa

Gość o kurcze co robic?
nie chcialabym kupowac drogich lekow bo np. posterisam 10 czopkow kosztuje ponad 30 zl a trzeba uzywac 2 razy dziennie...czopki propolisowe na hemoroidy sa tansze ale czy skuteczne?

Gość jkdbfnia
Miałam kiedys z tym problem. Bylam u chirurga nawet i dostalam serie zastrzykow. Niestety, po jakims czasie wrocilo. Potem leczylam sie specyfikami z apteki bez recepty, kiedy tylko sie zaczynało. Pomagaly, ale do nastepnego razu. Opracowalam swoj wlasny system wyjscia z choroby. Zauwazylam przypadkowo, ze problem znika, gdy biore witamine C (sa w skladzie tabletek na stawy, ktore bralam). Pozniej, za kazdym razem, gdy brałam lub jadłam wit C w jakiejkowiek postaci- choroba znika. Teraz zmienilam diete-jem duzo warzyw, cytrusow i juz od dawna nie ma problemu. Obserwuj swoj organizm.

Gość o kurcze co robic?
dzieki, musze sprobowac :)

Gość roladinia
jest taka maść kupuję ją u ojców franciszkanów z Opola , bardzo dobra na rany ,skaleczenia, oparzenia, na hemoroidy , za pomocą palca wprowadzasz do odbytu trochę maści ,i juz po dniu zmniejszają się i bol znika, jest to maść "MUMIJA" wszystkim ja polecam koszt ok.12zł starcza na bardzo długo

Gość dcdcdccdee
wejdz sobie na zdrowie i urode i wyszukaj tematu Hemoroidy ( coś tam coś tam) założonego przez bardodkę, tam jest kilka tysięcy wpisów na ten dupny temat