Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajjjjjjjaca

Czy on jest gejem? Co z ni mnie tak?

Polecane posty

Gość pytajjjjjjjaca

Poznałam chłopaka, który ma wygląd wręcz modela z okładki jakiegoś czasopisma. Do tego jest inteligentny, wrazliwy i wręcz wyjątkowy. Jest pierwszym facem z którym moge porozmawiac o takich rzeczach jak sztuka, filozofia czy sprawy metafizyczne. Spotykamy sie jakieś 3 miesiące i poprostu mam ochotę się na niego rzucić (wiem, jak jakaś pierwsze lepsza) pociąga mnie tak bardzo jak nikt jeszcze, lecz on ewidentnie unika takich sytuacji, nawet przytulania, nie wspominając już o jakimś intymnym dotyku. Twierdzi, że niedawno rozstał się z dziewczyną. Niby ona go rzuciła na 3 mce przed ślubem. Nie wiem czy to prawda. Może on jest gejem? Połączenie tego, że jest tak przystojny, inteligentny, interesuje się sprawami, którymi inni faceci wzgardzaja... sama nie wiem. Macie jakies zdanie na ten temat? Może ja nieodpowiednio do niego podchodzę?

Gość lejla27
a może nie pociągasz go po prostu?

Gość pytajjjjjjjaca
w sumie nie bralam tego pod uwagę. Ale dlaczego umawia się ze mną już od 3 miesięcy i to nie są takie koleżeńskie spotkania, z resztą ja mu wspominalam o tym że mi na nim zależy. Mimo tego nie zakończył znajomości. Poza tym na brak zainteresowania facetów nie cierpię...

Gość lejla27
a może on chce mieć taką przyjaciółkę i nic do ciebie nie czuje? może nie chce seksu z przyjaciółką?

Gość pytajjjjjjjaca
no własnie traktuje mnie jak przyjaciólkę. Momo, że kilka razy się calowalismy, ale nic więcej nie było choć ja chcialam on się wycofywał z tego.