Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarnaaa noc

Koszmary nocne! Jakie mieliscie?

Polecane posty

Gość koszmarnaaa noc

W zyciu przezylam 4 koszmary nocne. Wczoraj obudzilam sie z krzykiem, bylam przerazona. Nienawidze tego. Zawsze czlowiek ma wrazenie podczas takiego koszmaru , ze wszystko dzieje sie naprawde:* A wiec bylam pewna, ze wstalam z lozka! Poszlam do kuchni napic sie soku pomaranczowego i nagle zza framugi zobaczylam pol meskiej twarzy. Zamarlam ze szklanka w reku, spojrzalam 2 raz a tam stoi moj ex z wykrzywiona twarza w usmiechu clowna jak w horrorze...w tym samymm momencie zaczelam sie drzec w srodku nocy i balam sie ruszyc z lozka:(

Mi sie niedawno snil pewien sen, z jednej strony straszny a z drugiej przyjemny. Snilo mi sie ze ide z karabinem i jakimis zolnierzami przez jakis las, chyba dzungle, bo widzialem dziwne rosliny, ktorych u nas nie ma. Nagle zaczeli do nas strzelac. Do tego momentu czulem realny stres, wszystko bylo troche zamglone ale bardzo rzeczywiste. Ja po chwili tez zaczalem strzelac, ale moj karabin nawalil, zaczalem klnac i mnie postrzelili. To co w tym momencie czulem, przez sen bylo niesamowite. Czulem sie tak jak bym zmarzniety i bardzo zmeczony polozyl sie w cieplym lozku. Nie czulem zadnego bolu, strachu, stresu, zadnych problemow. Bylo mi cieplo i to co sie dzialo wokol mnie nie obchodzilo. Strzaly i krzyki cichly a ja sobie tak odplywalem. Pamietam jednak jak jakis zolnierz jak lezalem szarpal mnie i krzyczal ,,Howard" czy cos w tym stylu, to zapamietalem najlepiej. Po chwili sie obudzilem i pierwsze moje wrazenie dotyczylo rozczarowania ze sen nie jest rzeczywistoscia, czulem sie wtedy tak blogo i spokojnie jak nigdy w zyciu, a tu znowu ta rzeczywistosc. Ciekawy sen i doswiadczenie.

Gość koszmarnaaa noc
pojrzalam 2 raz a tam stoi moj ex z wykrzywiona twarza w usmiechu clowna jak w horrorze.. pomylka, nie ex tylko moj obecny facet...jeszcze ciekawiej

Gość amicorum
ee tam takie. jak miałam może z 8 lat jak mi się snilo że lekarz mi przepisał ścięcie głowy. No i stoje sobie pod zabiegowym a z niego wychodzi dziewczynka ztaką samą odciętą głową.

Gość kurde mi sie ostatnio
często szef śni:o w bardzo niedwuznacznych sytuacjach...albo sie całujemy, albo sie kochamy, albo podrywamy:o z jednej strony jest to w pewien sposób przyjemne, ale z drugiej...okropne...mam meża i dziecko a szef ma 56 lat a ja 26:o

Gość hjhjjj
eeeeeeeeeee

Całe dzieciństwo śniły mi się wampiry. Że mnie gonią a potem dopadają. A drugi to było ,że jadę drogą między stawami i woda się z nich na mnie wylewa i toną. Bardzo nieprzyjemne.

Gość jerrry
kurwa a kafeteria jeszcze wam sie nie sni:o?

Śniło mi się pewnego razu że mi odpadło całe ramię i trzymało się tylko na skrawku skóry a ja wyczyniałem istne cuda aby go nie zgubić. To było straszne. A ono po prostu zdrętwiało jak spałem.

Gość wyjasni mi ktos moj sen
dzisiaj mialam prawdziwy koszmar :o mojego sasiada ktos zabil, obcial mu glowe i zawiesil ja na haku w oknie jego domu :o czytam co moze oznaczac sciecie glowy w snie i jestem lekko przerazona... dodam, ze sasiada dlugo nie widzialam (nie bywam w domu, tzn. rzadko, bo mieszkam daleko), zawsze go lubilam i on mnie, bardzo mily i uczynny czlowiek. nie wiem czy w tym snie widzialam glowe, wiem, ze sobie na pewno ja wyobrazalam i widzialam ja z krwia, ale chyba to byly tylko wyobrazenia w snie, bo nie bylo mozliwoscie, zebym te zwloki mogla widziec (dowiedzialam sie troche pozniej). xx POMOCY :(

Gość Tęskniący za Marleńcią
mi się kiedyś śniło,że strzelałem do ludzi na dworcu w Wejherowie i jak złapała mnie Policja to się obudziłem

Gość gość
zawsze przed okresem mam glupie sny o zombie, obcych, wojnach, ze zycje w jakims systemie totalitarnym i zawsze przed czyms/kims uciekam, ale nie sa one takimi koszmarami jak te sny o pracy. jak mi sie sni nawal pracy, ze co chwile ktos mi cos doklada, ze musze gdzies isc a wiem, ze mam kupe roboty i juz jest pozno, ze nie zdaze, to jest prawdziwy koszmar bo tak sie w tym snie mecze, ze nic sie nie wysypiam :O

ktos zna sie na senniku? czytalam rozne wersje - ze umrze ktos bliski, ze czeka mnie ogromne rozczarowanie, albo ze ktos przeciwko mnie knuje cos zlego, albo ze szykuja sie wielkie zmiany w moim zyciu, najlepsze, co znalazlam i licze na to, ze jesli ten sen cos przepowiada, to wlasnie to - ze zrozumialam, ze nie zyje tak, jakbym chciala (w sumie ostatnio dochodze wlasnie do takich wnioskow) i zmienie niedlugo swoje zycie, wlasnie na takie, jak chce, na lepsze, ze szykuja sie spore zmiany, dla mnie na lepsze. HELP!!

zajrze pozniej, mam nadzieje, ze ktos odpisze... ;)

Gość gość
ostatni? ze tusk z rostowskim dostaja nagrode nobla w zakresie ekonomii :D