Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia pampisia

Juz nigdy nie umowie sie z facetem z netu

Polecane posty

Gość Misia pampisia

To sa zboki i pojeby... niby to wiedzialam, ale i tak dalam sie nabrac :-(

Gość przyszła krafcowa
baby nie som lepsze wiem bo brat opowiadał mi,

Gość Jwma.
Co zrobil?:o

Gość Misia pampisia
Krecil ze mna dosc dlugo przez internet. Pisal czule slowka a potem zniknal bez sladu. I po co to wszystko?

Gość Misia pampisia
A mielismy sie jutro spotkac :-(

Gość blodlyna aladyna
może mu sie nie spodobałas albo znalazł inna

Gość Misia pampisia
wyslalam mu fotki juz jakis czas temu, codziennie pisalismy. gdybym mu sie nie spodobala, to po co by tyle czasu doope zawracal?

Gość Misia pampisia
No to Cie zalatwil! I jak to wytlumaczyc? Psychole, psychole, psychole!

Gość Misia pampisia
Ja nawet na solarke poszlam, czego nigdy nie robie. Nie wiem, czy jeszcze mu wyslac maila, chyba oleje gnoja :-(

Gość polocokta.,.
dziwczyny nie sa lepsze, a kazdy kto siedzi w necie , i na gg, i tak kogos pozbaje przez czat czy jakos tak, to tez cos z soba ma, dlaczego nie umawiasz sie z kims kogo znasz z realu, wiem to sam po sobie, spotykałem sie juz z dwoma dziewczynami poznanymi w necie, i zawsze byl jakis chaczyk, tyle ze to wychodziło pozniej, chodz musze stwierdzic ze w ten sposob jest mi duzo łatwiej i szybciej kogos poznac bo w realu czasu na to brakuje, i łudze sie ze wreszcie trafie na jakas normalna osobe, czego i tobie zycze

Gość polocokta.,.
np, zacznij gadac e mna

Gość Misia pampisia
Ja mieszkam w takiej dziurze, ze tu nie ma wolnych chlopcow :-( Wiec tylko przez internet. Moze lepiej, ze teraz to zrobil, niz po spotkaniu. Ale i tak mi przykro :-( Bo byl fajny

Gość Misia pampisia
Nie mam pomyslu, co milego moglabym robic. Wszystkie wieczory byly nasze, a teraz taka pustka :-(

Gość polocokta.,.
skad jestescieziewczyny? Spytac wolno bedzie mi?

Gość Misia pampisia
Lorika, ja jestem szczesliwa ze soba, ale przeciez chcialabym kogos. Po prostu przyzwyczailam sie juz do tego pisania. Za pare dni mi to przejdzie i nawet o nim nie pomysle. Zapisze sie nie silownie :-) Ale dzis tak mi zal. Ludzie czasem rozczarowuja, nie ozena czasem tego zrozumiec.

Gość Misia pampisia
Dziekuje Ci Lorika {kwiat]

Gość polocokta.,.
zatem dobrej nocy

Gość Z-I-O-M-:)
NIE musicie mieć silnika 1.0 i wieku powyżej 26-28 lat żeby mieć tanie OC. WYSTARCZY TROCHĘ POKOMBINOWAĆ Za moją hondę accord 2.0 benzyna płacę 289 zł OC rocznie(główny właściciel ma 50% zniżek). Jestem 23 letnim współwłaścicielem ale tam gdzie ja ubezpieczam moje auto nie doliczają za wiek współwłaściciela ani grosza. Na mnie OC za hondę wyniosłoby 495zł(mam już 40%zniżek). Połączyłem sobie dwie promocje (Poleć AXA DIRECT znajomym oraz 2 miesiące gratis przy płatności jednorazowej) i dlatego wyszło tak tanio - 289zł. JAK DLA MNIE REWELACJA Pamiętaj najlepsze OC to najtańsze OC ponieważ z OC to nie Ty dostajesz pieniądze tylko osoby poszkodowane przez Ciebie dlatego też nie interesują Cię żadne kruczki prawne. Mając OC masz Ochronę Cywilną przed wypłacaniem odszkodowań z kolizji, potrąceń pieszych itd spowodowanych przez Ciebie. NIE SZUKAJ OC w DROŻSZYCH UBEZPIECZALNIACH BO TO BEZ SENSU. Chcesz również cieszyć się tanim OC lub OC+AC???? PONIŻEJ PRZEDSTAWIAM PROSTĄ INSTRUKCJĘ DZIAŁANIA W TYM KIERUNKU krok po kroku. KROK NR 1: ---trzeba wejść na stronę : https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx ---lub zadzwonić pod nr tel 1 95 22 lub +48 22 599 95 22 ---można także za darmo zamówić kontakt telefoniczny który nic nas nie będzie kosztował. Kontakt zamówimy na stronie: http://www.axadirect.pl/kontakt/index.html#1 KROK NR 2: ---żeby było najtaniej w Polsce trzeba w pierwszym pytaniu: ,,Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu Poleć AXA Direct znajomym?,, wybrać opcję ,,TAK,, KROK NR 3: ---Gdy już wybierzemy opcję ? TAK w kroku NR 2 trzeba będzie wpisać Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT. Jest to krok niezbędny aby było taniej o 50zł na OC a 100zł na OC+AC. wpisujemy numer polisy znajomego: AA1953757/01 KROK NR 4: ---Teraz należy dokładnie podać dane pojazdu oraz głównego kierowcy następnie nacisnąć ,,OBLICZ SKŁADKĘ,, KROK NR 5: ---Teraz należy wygodnie usiąść i złapać się czegoś by nie spaść z wrażenia gdy dowiecie się ile dotychczas przepłacaliście niezłą mają ofertę prawda? A oto jakie promocje oferuje aktualnie Axa Direct: Program Poleć AXA DIRECT znajomym Twoi znajomi zniżkę w wysokości 50 zł (przy zakupie Pakietu OC dla samochodu) lub 100 zł (przy zakupie Pakietu Pełnego) na ubezpieczenie pojazdu. Wystarczy podać nr polisy AA1953757/01 i zniżka jest Twoja. --------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Zniżka OC = zniżka AC * Kupując nową polisę (AC lub OC+AC) w AXA DIRECT otrzymasz na nią taką samą zniżkę, jaką aktualnie posiadasz na ubezpieczenie OC (aktualna zniżka na ubezpieczenie OC wyliczana jest na podstawie historii ubezpieczającego). * Dzięki przeniesieniu zniżki z OC na AC cena zakupu Pakietu Pełnego (OC + AC) lub Pakietu AC jest jeszcze atrakcyjniejsza. --------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- 2 miesiące gratis przy płatności jednorazowej. Wybierz płatność jednorazową podczas zakupu polisy, a dwa miesiące ubezpieczenia otrzymasz gratis! --------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- 5% zniżki na drugi pojazd. Posiadasz polisę w AXA DIRECT? Ubezpiecz również Twój drugi samochód lub motocykl w naszej firmie, a otrzymasz 5% dodatkowej zniżki! --------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Zniżka dla sprzedającego pojazd ubezpieczony w AXA DIRECT! Zyskaj specjalną zniżkę na ubezpieczenie nowo zakupionego auta! * Sprzedałeś samochód lub motocykl z Polisą OC wystawioną przez AXA DIRECT? * Zawiadom nas o jego sprzedaży w terminie maksymalnie 14 dni od daty transakcji wskazanej w umowie. * Przekaż nam dane osobowe nabywcy wraz z numerem telefonu . * Otrzymasz specjalną zniżkę w wysokości 60 zł na ubezpieczenie nowego auta. --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- Gwarancja ceny dla nabywcy pojazdu ubezpieczonego w AXA DIRECT! * Kupiłeś samochód lub motocykl z polisą OC wystawioną przez AXA DIRECT? Gwarantujemy, że cena ubezpieczenia w przypadku kontynuacji umowy po zbywcy nie wzrośnie do końca aktualnego okresu ubezpieczenia. Oznacza to, że zapłacisz składkę niższą bądź równą tej, którą opłacał poprzedni właściciel pojazdu. --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- 5% zniżki na klientów Citi Bank Handlowy --------------------------------------------------------- -------------------------------------------- 5% zniżki dla klientów Banku Millennium Ogólnie ubezpieczalnie z nazwą " irect" są tanie ze względu na to że nie utzymują dziesiątek tysięcy podległych ubezpieczalni i agentów ubezpieczeniowych a Axa Direct jest najtańszą z tych wszystkich ubezpieczalni.

Gość dbfdgfdffgd333
Misia pampisia No to Cie zalatwil! I jak to wytlumaczyc? Psychole, psychole, psychole! NIe sraj paniernko. Gówniary standardowo tak wystawiają facetów. faceci nauczyli się tego od was dziwki. Umawiacie się i nie przychodzicie tępe suki. Tylko marnujecie czas faceta.

Gość kebapp
lorika zamknij ryj

Gość dfghbnjm
skąd ja to znam, tyle ze mój zniknął przed trzecim spotkanie. po czasie się odezwał i znów poszedł w tango, ach Ci faceci

Gość dziwne to jakies
Bad Mother Fucker Gdansk, ze tez ci sie chcialo jechac tyle na ruchanie :o

Gość Misia pampisia
Dobrze, ze mnie wystawil przed spotkaniem. Bo jakbym jeszcze miala cala Polske przejechac, to bym chyba padla z nerwow na zawal :-)

Gość Misia pampisia
Tylko ciezko zrozumiec po co to bylo. Az tak mu sie nudzilo wieczorami?

Może zrobił sobie taka zabawe z iloma się umówi i ile bedzie chetnych. Facetów ciężko zrozumieć. Tak jak latają jak z pieprzem w tylku za laska a jak ja zdobedzie to ja rzuca bez slowa.

Gość dooooorota
Dla mnie takie zachowanie to po prostu zwyczajny brak dobrego wychowania. Nie do pojęcia jest dla mnie umówienie się z kimś i nie pojewienie się (bez odwołania gdyby np. coś pilnego wyniknęło). To zwykłe prostactwo. Ludzie szukajcie wartościowych osób a nie zakompleksionych durni, nieodpowiedzialnych. Gdyby mnie ktoś tak wystawił przekreśliłabym go całkowicie.

Gość Anna Dobra Rada
Olej dupka i tyle. Szkoda czasu na myslenie o debilach :-D

Gość pytanie jaka z autorki
desperatka, ze teskni i placze po "zboku i pojebie" :D co za kretynka :D

Gość mandolinka164
a ja sie umowilam i jestesmy ze soba juz 5 lat:)