Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaa23333333333

czy każdy facet zdradza?bo ja myślę ,że chyba tak..

Polecane posty

Gość nadiaaa23333333333

nawet te piękne kobiety.. do takiego dochodze wniosku.. pracuje jako hostessa i widze co sie dzieje na tych calych bankietach .. jak faceci chetnie by no mnie do łożka zaciagneli.. jakie zarciki sobie robia.niektórych żony też pozxnałam i to bardzo ładne kobiety były. Po za tym sypialam z wieloma facetami zajetymi tez.. i zaczynam wariowac [rzez to wszystko...doszłam do wniosku ze zadnemu nie zaufam chyba.ja sie chyba nie nadaje na ten swiat

Gość nadiaaa23333333333
bo za dużo sie naogladalam i jakos nie moge sobie z tym poradzic czasem.. zawsze byłam wrazliwa moze to dlatego.. nie potrzebnie sypialam z wieloma ,nie potrzebnie miałam sponsora, nie potrzebnie chodziłam na te bankiety .. teraz przez to żadnemu facetowi nie zaufam

Gość Zle myślisz
:)

Gość nadiaaa23333333333
chyba własnie nie mysle źle. ja swoje wiem. kazdy nawet ten porzadny z pozoru jest w stanie zdradzić.. swojego tez ciagle podejrzewam o zdrade teraz ..nie potrafie sie jakos z tym pogodzic ze nigdy nie bede ta jedyna dla swojego faceta..miałam pare romansów i wiem jak oni dobrze sie potrafia kryc ze zdrada

Gość brałaś się za zajętych
to teraz odbija to się na Tobie brakiem zaufania do kogokolwiek....

Gość Zle myślisz
Są ludzie i nocniki, zarówno wśród facetów jak i kobiet :)

Gość nadiaaa23333333333
Oni nawet potrafią zaraz po stosunku oddzownić do swojej partnerki ,albo sobie przerwać tak sie potrafia ukrywac..albo zmyslają historyjki niestworzone tym swoim.. przy mnie oczywiscie tez do nich dzownili jak lezalam w łożku jak gdyby nigdy nic.. i jak tu mozna miec do nich zaufanie?A dla swoich dziewczyn sa super kochajacy i czuli przez tel

Gość lilly___
nadia, mam złą wiadomość dla Ciebie to przez takie jak Ty w dużej części faceci zdradzają ja nie dotknęłabym zajętego faceta i bez upewnienia się że to co mówi na temat swojego stanu wolnego jest prawdą Ty wielokrotnie spałaś z zajętymi a teraz zakładasz wątek na kafe czy wszyscy faceci zdradzają? kochana, zastanów się nad sobą. Ze mną Twój facet na pewno by Cię nie zdradził, bo bym go wyśmiała. A gdyby trafił na kogoś takiego jak Ty?...