Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian mmm

czy sa dziewczyny ktore naprawde w ogole nie patrza na wyglad ?

Polecane posty

Gość krystian mmm

.

Gość lola 321
nie ma takich. jendej wystarczy przecietny, ale wiem że wygląd ma znaczenie czasem małe a czasem wielkie - ale zawsze maaaaaaaa

Gość mmmmammma
ciekawe czy sa faceci ktorzy nie zwracaj na to uwagi.czasami wyskoczy taki typ i szuka ksiezniczki!

Ja po przeczytaniu jednego wpisu zadałąbym raczej to pytanie w drugą stronę - czy są faceci którzy nie patrzą na wygląd. Skoro ostatnio jeden pytał czy ma zarywać do dziewczyny chodzącej o kulach :O co za pytanie.. gorzej niż by nogę jej urwało :D A teraz odpowiadam na Twoje pytanie - każdy bredzi,że wygląd się nie liczy. A ja uważam,że liczy się. Ale nie jest najważniejszy. Już tłumaczę - wyobraź sobie,że wybierasz się na imprezę. Stoją dwie dziewczyny. Jedna gruba, pryszczata, zero biustu. Druga zgrabna, nie za chuda nie za gruba, ładne długie włosy, ładna cera. Do której próbowałbyś zagadać? Raczej do drugiej. A teraz wyobraź sobie sytuację,że jesteś u kumpla. Do jego siostry przychodzą dwie koleżanki. Jedna taka sobie jeśli o wygląd chodzi, druga laska, super ubrana. Zaczynacie rozmawiać.. widzisz,że ta ładna zachowuje się jak idiotka, wybucha jakimś końskim śmiechem bez powodu, udaje paniusię.. Ta mniej ładna rzuca dobrymi dowcipami, jest zabawna, widać, że ma inne podejście do życia - nie takie dziecinne jak pierwsza. Do której byś startował? Mam nadzieję,ze do tej mniej ładnej ;)

Wszystko zalezy od sytuacji. Ja na swojego obecnego faceta, nie zwracałam nawet uwagi. W ogóle go nie pamiętałam :D a widzisz jaki psikus bo jesteśmy 1.5 roku ze sobą. Piękny to on nie jest. Ale ja nie zamieniłabym go na innego! :) Wiadomo,że nie związesz się z jakimś potworem, którego sam dotyk będzie Cię obrzydzał. Ale też nie jest powiedziane,że zwiążesz się z jakąś super pięknością, bo uroda mija.. a jak będzie głupia to nawet wygląd jej nie pomoze ;)

czy są faceci którzy nie patrzą na wygląd" odp jest prosta jak 2x2 = 4 NIE MA

Gość a co gdy......
a co gdy ta ładna jest dowcipna i inteligentna ? a ta brzydsza u kumpla niesmiala i wredna ? :D

Do której byś startował? Mam nadzieję,ze do tej mniej ładnej" a to wtedy musiałbym do jakiejs startować? :) poszukałbym gdzie indziej ładnej z fajnym dowcipem ;)

Gość ślepe z amputowanymi
rękami :classic_cool:🖐️

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Weridiana 1986 Fajne, zdrowe podejście do sprawy :). Popieram w 100%.

Regres Do której byś startował? Mam nadzieję,ze do tej mniej ładnej" a to wtedy musiałbym do jakiejs startować? poszukałbym gdzie indziej ładnej z fajnym dowcipem Nie musiałbyś :P tylko zakładam taką sytuację,że masz wybierać pomiędzy nimi :) ** a co gdy...... a co gdy ta ładna jest dowcipna i inteligentna ? a ta brzydsza u kumpla niesmiala i wredna ? Nie wymyślaj :D Zresztą każdy ma inny gust. Więc podejrzewam,że nie ma człowieka brzydkiego. Bo to,że mi się nie podoba, nie znaczy, że innym też :) no i wystarczy spojrzeć idąc chodnikiem, ile obok przechodzi par, gdzie uważamy, że któreś z dwojga zakochanych jest nieładne :) najwyraźniej tej drugiej osobie się podoba.

Gość to nie prawda
ludzie mają bardzo podobne gusty.

Gość spragniona jola
nie ma takich dziewczyn, chłopaków też takich nie ma

Gość do zdesperowanej
sadzac po twojej stopce twoj maz nie patrzy na wyglad :classic_cool: 🖐️

Gość Amicorum
chłopcze każdy patrzy na wygląd ale nie każdemu podoba się to samo kapewu?

Gość llllllllllllllllllllllllllll
wyglad jest zawsze na koncu

Gość 5346h
Ja po przeczytaniu jednego wpisu zadałąbym raczej to pytanie w drugą stronę - czy są faceci którzy nie patrzą na wygląd. Skoro ostatnio jeden pytał czy ma zarywać do dziewczyny chodzącej o kulach co za pytanie.. gorzej niż by nogę jej urwało A teraz odpowiadam na Twoje pytanie - każdy bredzi,że wygląd się nie liczy. A ja uważam,że liczy się. Ale nie jest najważniejszy. Już tłumaczę - wyobraź sobie,że wybierasz się na imprezę. Stoją dwie dziewczyny. Jedna gruba, pryszczata, zero biustu. Druga zgrabna, nie za chuda nie za gruba, ładne długie włosy, ładna cera. Do której próbowałbyś zagadać? Raczej do drugiej. A teraz wyobraź sobie sytuację,że jesteś u kumpla. Do jego siostry przychodzą dwie koleżanki. Jedna taka sobie jeśli o wygląd chodzi, druga laska, super ubrana. Zaczynacie rozmawiać.. widzisz,że ta ładna zachowuje się jak idiotka, wybucha jakimś końskim śmiechem bez powodu, udaje paniusię.. Ta mniej ładna rzuca dobrymi dowc*pami, jest zabawna, widać, że ma inne podejście do życia - nie takie dziecinne jak pierwsza. Do której byś startował? Mam nadzieję,ze do tej mniej ładnej ad1) ma duże cycki i fajną dupę ? ad2) ma duże cycki i fajną dupę ? zawsze zostaje 3 wyjście- nie startować do żadnej :) i 4- wyruchać ładniejszą i dalej być zinglem

Gość Amicorum
ja nie zamierzam się poszukiwać, bzdura że wygląd na końcu, nie oszukujęsię że ktos by mnie zechciał, ale tez z drugiej strony chyba nie byłabym z kims z braku laku chocby mnie nie pociągał. Samotność trzeba znościć z godnością a nie psioczyć na tych, ktorzy nas nie chcą.

Gość no pewnie że są
Niewidome.

Mowa tu raczej o normalnym związku :P a ie tam o trójkątach. Całe życie nie dasz rady zabawiać dwóch :P

Ja nie patrzę na wygląd.Miałam naprawdę brzydką dziewczynę.Była przy kości i miała odrażającą twarz.Ale fajnie mi się z nią gadało,ale naciskała na ślub a ja wtedy byłem za młody na ślub i jakoś na tym punkcie żeśmy się rozeszli.Dzisiaj bym się z nią ożenił,ale wtedy nie byłem jeszcze na to gotowy,więc są faceci co nie patrzą na wygląd.

Gość revZxc
Więcej jest par, gdzie kobieta jest brzydka. Gdy facet jest brzydki, to musi być sławny/bogaty/itp., bo inaczej jest skazany na samotność.

revZxc-Tu się z tobą zgadzam.Nawet te brzydkie kobiety patrzą na wygląd faceta,a jak nie na wygląd to na jego portfel.

Gość revZxc
A przecież kobiety często powtarzają "najważniejszy jest charakter" i zarzucają panom "patrzenie na wygląd". Drogie panie, przestańcie być zakłamane!

Gość ludzie sie róznie dobierają
masa jest urodziwych tak mniej wybitnie i nie jakaś filmowa uroda tylko zupełnie przeciętna lub wręcz z jakimis mankamentami i to zarowno dziewczyny jak i chlopaki figury tez rózne mnóstwo jest facetow sredniego wzrostu krępej budowy lub niskich

Gość martqq!
Wyglad jest wazny, to oczywiste. Przeciez nikt nie bedzie calowal i piescil kobiety/mezczyzny jesli bedzie go/ją partner po prostu odpychal. Sam nie szukam jakiejs ksiezniczki, cycatej blondyny czy czegos w tym stylu ale jest masa dziewczyn, ktorych brzydzilbym sie dotknac a co dopiero pocalowac i jestem pewny, ze kobiety mysla w ten sam sposob, w koncu tez niby ludzie.

Gość ludzie sie róznie dobierają
nie mylcie pojęc bo patrzeć na wygląd nie znaczy wcale ze ktos "brzydki" moze mi sie nie podobać bo moze jesli ma cos takiego co mnie przyciąga wygląd w zwiazkach męsko damskich to tzw gust danej osoby i ktos ładny dla jednego moze byc brzydki dla drugiego ........ o gustach sie nie dyskutuje kazda potwora znajdzie swojego amatora :) poza tym kazdy facet chce gdzies maczac tak na codzień a jakby chcieli tylko u tych najpiękniejszych to by była u nich straszna kolejka a i one nie bardzo by miały siłe obsługiwać takie ilosci facetów ciekawe ile przystojny facet moze kobietek uszczęśliwiać tak dziennie i po której byłby juz zmęczony i znudzony ?